top of page
  • bknmoni

7 от 8-те момичета от Lovelyz напускат Woollim Entertainment

Lovelyz ще продължат кариерата си поотделно.На 1 ноември агенцията на групата излезе с официално изявление:


Здравейте, това е Woollim Entertainment.
Това е нашето официално изявление относно изтичането на договорите на Lovelyz.
Нашите ексклузивни договори с членовете на Lovelyz ще изтекат на 16 ноември 2021 година.
След дълга и дълбока дискусия и обсъждане, седем от членовете на Lovelyz (Yoo Jiae, Seo Jisoo, Lee Mijoo, Kei, Jin, Ryu Sujeong, Jung Yein) са решили да поемат по нов път и решихме да уважим и подкрепим решението им.
От членовете на Lovelyz единствено Baby Soul ще поднови договора си с вяра, която тя е изградила към нас от дълго време. Като поддръжник на Baby Soul от дълго време, ще продължим да предоставяме пълна подкрепа за новата стъпка и активни промоции на Baby Soul.
Благодарим на осемте члена на Lovelyz, които работиха и блестяха като изпълнители на Woollim Entertainment през последните седем години и искрено се радваме за новото начало на членовете.
В допълнение, ние изразяваме искрена благодарност към всички фенове, които подкрепяха, ценяха и обичаха Lovelyz.
Молим Ви да продължавате да окуражавате много и подкрепяте членовете на Lovelyz, които започват начисто, както и искрено Ви благодарим за любовта и интереса към Lovelyz през последните седем години.

Lovelyz бяха първата женска група под Woollim Entertainment и направиха своя дебют през ноември 2014 г. с “Candy Jelly Love”. Тяхното последно завръщане беше през септември 2020 г. с “Obliviate”. Източник: Soompi

Comments


bottom of page