top of page
  • Sakura

Всичко, което знаем за филмовата адаптация на "Loveboat, Taipei"


Опаковайте багажа си, хора! Loveboat, Taipei, бестселърът на New York Times, който беше дебютът на Abigail Hing Wen, е адаптиран във филм, което значи да се отправим на пътешествие в Тайван.


ACE Entertainment - компанията, стояща зад All the Boys I’ve Loved Before и Irreplaceable You - и 1 Productions Film Co. са работили върху новия филм.


Loveboat, Taipei ни запознава с 18-годишната Ever Wong, изпратена от родителите си в Тайван, за да научи мандарин през лятото, преди да започне да учи медицина през есента. Но Chien Tan с прякор Loveboat, даден от учениците му, не е нищо от това, което е очаквала. Тя навлиза в свят, изпълнен с нощен живот, саке и дори любов.

Ако Crazy Rich Asians ви е накарал да се влюбите в Сингапур, то Loveboat, Taipei ще ви накара да обикнете богатата култура на Тайван.


Актьорски състав

  • Ashley Liao играе Ever, главната героиня, която отива в Тайпей за лятото, за да учи мандарин, или поне така си мисли. Накрая научава много повече от живота.

  • Ross Butler играе Rick. Наричан от Ever Момчето чудо, Rick е перфектният, гениален тийнейджър, когото всички родители обожават. Но и той има тайни.

  • Nico Hiraga играе Xavier, лошото момче, което в началото на лятото се среща със Sophie, но не може да свали погледа си от Ever.

  • Chelsea Zhang играе Sophie, харизматичното, модерно и компетентно момиче, което има причина да не харесва Ever. Двете момичета обаче научават много една от друга.


Премиера

Филмът ще бъде наличен по Paramount+ на 10 август.


Източник: Epic Reads

Comentarios


bottom of page