top of page
  • Team BKNews

Компанията на LOONA съобщава премахването на Chuu от групата


На 25 ноември компанията пусна следното изявление:

Здравейте. BlockBerryCreative е.
Пускаме изявление, за да уведомим феновете, че сме решили, че изпълнителят на компанията ни Chuu ще бъде изключена и ще се оттегли като член на LOONA, считано от 25 ноември 2022 г.
Имаше много спекулации за Chuu от LOONA през изминалата година, но компанията и членовете на LOONA не пуснаха никакви изявления, за да не предизвикат проблем с растежа на групата или да предизвикат тревога във феновете.
Като се има предвид привързаността на членовете на LOONA към екипа и мислите за феновете им, вместо да казват кое е истина и кое не, те се опитаха да изразят чувствата си, като дадоха най-доброто от себе си за изпълненията си и съдържанието.
Но след като наскоро ни беше казано за насилствения език на Chuu и злоупотребата с власт спрямо персонала ни, истината беше разкрита след разследване. Представителите на компанията се извиняват и утешават персонала и решихме да поемем отговорност за това, като премахнем Chuu от LOONA.
Първо искаме официално да се извиним на персонала, който беше много наранен от този инцидент, и ще дадем най-доброто от себе си, за да може да се излекува, фокусира върху лечението си и след това да се завърне към нормалния си живот.
Извиняваме се на феновете, които са обичали и подкрепяли LOONA досега, и молим за искрената ви прошка, че не успяхме да задържим 12-те членове заедно докрай.
Компанията и LOONA ще се завърнат към корените си и ще работят колкото е възможно по-усилено, така че такъв инцидент никога да не възниква отново в бъдеще, без значение какво. Членовете на LOONA работеха не само за индивидуалната си полза и знаят какво са им дали феновете, за да стигнат дотук, така че не са направили нищо, с което да създадат проблем на екипа. Те ще успеят докрай и ще дават в името на любовта от всички, които подкрепят LOONA.
Също така компанията и членовете на LOONA ще действат с уважение и благодарност към целия персонал, който работи с нас. Компанията ще направи всичко възможно, за да се отплати за саможертвата и отдадеността на персонала, за да може нещо подобно да не се случва отново. Още веднъж скланяме глави в извинение към замесения персонал и към феновете, че предизвикахме проблем с този инцидент.

Източник: Soompi

Σχόλια


bottom of page