top of page
  • Team BKNews

Уебтунът "Lookism" ще се сдобие с аниме адаптация


Популярният уебтун "Lookism" от Park Tae-joon официално ще се сдобие с аниме адаптация от студио MIR. Студиото по-рано анимира DOTA: Dragon’s Blood и The Witcher: Nightmare of the Wolf, а премиерата на новото аниме ще е на 4 ноември в Netflix.

Ето как Netflix описва анимето:

Към момента направен в поредица в LINE Manga и Naver WEBTOON, “Lookism” проследява главния герой, докато работи усилено да живее живот на фона на различни социални проблеми. Започва през 2014 г. и има 8,7 млрд. преглеждания по света. Точно като оригиналния уебтун, историята на анимето също се занимава с коварността на външния вид и материализма на хората в модерно общество. Уникални дизайнери на герои вдъхнаха живот в главните герои от оригинала, като им дадоха ярки гласове, динамична посока и страхотни ефекти. Чрез впечатляващите епизоди с малко по-различни усещане в сравнение с оригиналната манга поредицата ще предостави вълнение и нови открития. Насладете се на историята на Park Hyeong-seok, докато преодолява различни срещи и конфликти и израства, за да сбъдне мечтите си.

Сюжетът на оригиналния уебтун е следният:

Даниел е непривлекателен самотник, който се събужда в различно тяло. Сега висок, красив и по-готин в новата си форма, Даниел има за цел да изпълни всичко, което не е могъл преди. Колко далеч ще стигне, за да задържи тялото си...и тайните си?

Източник: Anime CornerComments


bottom of page