top of page
  • bknmoni

Loco съобщи своя предстоящ брак


На 13 септември той съобщи в своя Инстаграм, че ще се ожени за своята приятелка.


Здравейте на всички! Бих искал да ви съобщя личните си новини.
След като приключих със службата в казармата, за първи път от известно време срещнах приятелка на същата възраст, която е израснала в същия квартал като мен от детството. По някаква причина времето, което прекарахме заедно, беше трептящо и връзката ни бързо се разви и станахме гаджета.
И през последните две години споделихме ценни и щастливи моменти заедно, като уважавахме работата на другия и естествено си дадохме обещание за цял живот.
Тя е приятел, който разбира моята откровена страна, която винаги е била несигурна и лишена от увереност извън сцената повече от всеки друг. Благодарение на нея вече мога напълно да усетя щастието на ежедневието, без да се страхувам да направя избор за себе си. Както моите фенове вероятно знаят, тя също е момичето на "Soy Latte", което често споменавам в текстовете си.
Въпреки че все още сме предпазливи относно COVID-19, решихме тази есен да проведем скромна церемония пред близки роднини и познати. Исках да изразя благодарността си към всички вас, които винаги сте ме подкрепяли, и исках да ви съобщя това решение.
Минаха 10 години, откакто дебютирах. Благодарение на моите фенове, аз продължавам дейността си с огромна благодарност. Проектите, които планирах за тази година, вървят по график и както обикновено, ще ви виждам често в различни изпълнения и предстоящи албуми.
Благодарен съм ви винаги. Бъдете здрави!

Източник: Soompi

Comments


bottom of page