top of page
  • bknmoni

LOCO и Lee Sung Kyung замесени в слухове, че имат връзка след снимки на едно и също място

На 23 юни рапърът LOCO и актрисата Lee Sung Kyung бяха замесени в слухове относно предполагаема връзка, след като нетизени забелязаха двете звезди да качват снимки от едно и също място.

Lee Sung Kyung сподели прекрасна снимка отблизо в Инстаграм, на която е облечена с плетен пуловер, позирайки пред винтидж къща с градина.


LOCO също качи снимка на себе си от там на Инстаграм стори. На нея той се усмихва насред зелено поле.


Скоро след това няколко нетизени забелязаха прилики между локациите на снимките. Въпреки това според медии от днес LOCO и Lee Sung Kyung всъщност са работили заедно на една и съща снимачна площадка на този ден. Докато детайли от графиците им липсват, много хора очакват уникална колаборация между хип-хоп изпълнителя и актрисата.


Малко по-късно беше казано, че актрисата и рапъра ще пуснат сингъл колаборация в Dingo Music - 'Duet Mate'!


'Duet Mate' ще бъде музикален проект между актриса и рапър, които ще трябва да работят заедно, за да пуснат песен заедно. Тяхната музика и текст ще бъдат продуцирани от музикалното дуо Rocoberry, популярно с продуцирането на саундтракове на популярни драми като 'Hotel Del Luna', 'Descendants of the Sun' и 'Goblin'.

Lee Sung Kyung и LOCO ще бъдат първите артисти, които ще участват в проекта. Ще има специална секция, в която ще бъде представен прогреса в индивидуалната им музика. Тя ще бъде качена в официалния ютуб канал на 'Dingo Music', която ще започне на 25 юни и ще продължи 3 седмици.


Колаборацията на Lee Sung Kyung и LOCO ще бъде пусната в музикалните сайтове на 4 юли.

Източник: Allkpop



Kommentare


bottom of page