top of page
  • Team BKNews

Lisa от BLACKPINK е диагностицирана с COVID-19; останалите членове чакат резултати

Актуализирано: 25.11.2021 г.


На 24 ноември компанията ѝ пусна следното изявление:

YG Entertainment е.
Lisa от BLACKPINK беше диагностицирана с COVID-19 този следобед.
Останалите членове на BLACKPINK още не са определени като близки контакти, но след като чуха за положителния резултат на Lisa, незабавно си направиха ПСР тестове и в момента чакат резултатите си.
Първо споделихме бързо и точно информацията с представители и персонала и предприехме силни превантивни мерки, дори много повече от изискванията на здравните власти.
Ще продължим да осигуряваме пълна подкрепа за подкрепата на изпълнителите ни и членовете на персонала и това е главният ни приоритет. Ако в бъдеще има промени, пак ще ви уведомим бързо.

ЪПДЕЙТ:

Новото изявление на YG Entertainment гласи:

След RT-PCR тестовете им, Jisoo, Rosé и Jennie са тествани отрицателно.
Lisa беше информирана за потвърдената си диагноза на 24 ноември преди планове да снима видеосъдържание. Състоянието ѝ е добро и няма някакви по-специфични симптоми.
Всички четири члена на BLACKPINK са изцяло ваксинирани срещу COVID-19 и компанията и изпълнителите ни получават специално време относно здравето и безопасността чрез редовни превантивни тестове.
Пожелаваме на Lisa бързо възстановяване и ще продължим да съдействаме с епидемиологичните разследвания на здравните власти и да предприемаме всички възможни мерки, за да предотвратим разпространението на COVID-19.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page