top of page
  • Team BKNews

Lim Young Woong е помогнал на шофьор в безсъзнание по време на пътен инцидент


Трот певецът Lim Young Woong наскоро е спасил човешки живот по време на пътен инцидент.


На 23 януари Star News съобщиха, че в следобеда на 21 януари е станал пътен инцидент на магистрала Olympic в посока Yeouido в близост до моста Banpo. Шофьорът, станал част от катастрофата, е изпаднал в безсъзнание и Lim Young Woong е бил първият, който му оказал първа помощ.


Според свидетели катастрофата е станала около 16:00 - 17:00 ч., когато бус се блъснал в няколко коли и се ударил в мантинелата.


Докато имало задръстване, свидетели видели как човек се приближава към ударената кола, след като забелязал, че жената на пътническата седалка се опитва да събуди мъжа на шофьорското място. Осъзнавайки, че човекът е изгубил съзнание, той наклонил седалката назад и започнал да прави сърдечен масаж.


След още няколко минути той и другите, които решили да помогнат, извадили мъжа от колата и го покрили с одеяло, като продължили да оказват първа помощ. През това време дошла и линейка, при което шофьорът дошъл в съзнание.


Представител на пожарната в Seocho потвърди:

Lim Young Woong пръв съобщи за инцидента и помогна на местопроизшествието. Когато дойде линейката, свидетелите казаха, че мъжът е помогнал на място. Когато проверихме данните на мъжа, се оказа Lim Young Woong.

След това компанията на Lim Young Woong пусна изявление:

На 21 януари Lim Young Woong беше свършил работата си за деня и пътуваше, когато видя катастрофата. Имаше огромно задръстване и ситуацията в колата пред него беше спешна. Той се оказа най-близо до инцидента, така че паркира и провери. Беше изненадан, тъй като за първи път попада в такава ситуация, но успя бързо да помогне на наранения. Беше такава ситуация, в която всеки би помогнал, ако беше там.

Източник: Soompi

تعليقات


bottom of page