top of page
  • Team BKNews

Lia от ITZY временно спира дейностите си по здравословни причини


JYP Entertainment пуснаха следното изявление:

Бихме искали да ви информираме относно здравето на Lia от ITZY и бъдещите ѝ дейности.

Lia беше прегледана, тъй като изпитваше крайно напрежение и тревожност относно извършването на дейностите си и получи медицинския съвет, че се нуждае от почивка и лечение.
Тъй като здравето на изпълнителя е главен приоритет, след дълга дискусия с членовете решихме, че Lia няма да участва в дейностите по график, считано от днес, и ще си вземе почивка засега, за да се съсредоточи върху здравето си.
Възстановяването на дейностите на Lia ще бъде решено след дискусия между Lia и членовете.
Искрено се извиняваме, че предизвикваме тревога на феновете.
Ще съобщим възстановяването на дейностите на Lia веднага щом е решено.

Lia пък лично написа:

Здравейте, MIDZY. Мисля, че MIDZY сигурно са били изненадани от днешните новини. Тъй като MIDZY се тревожат за мен повече от всекиго друг, дори и когато съм малко болна, бях притеснена, че ще бъдете тъжни и с разбити сърца, когато чуете новините. Успях да събера куража, знаейки, че ще разберете и ще ме чакате.
Изминаха се 6 години, откакто започнах това приключение с членовете, с които се запознах чрез споделената ни мечта! Успях да премина през това време и да стигна толкова далеч благодарение на членовете и MIDZY. Сякаш преминахме толкова много неща едно след друго. Разбира се, тези времена трябва да са изпълнени със спомените ни и щастливите моменти, които сме прекарали заедно.
Въпреки че бяха такива ценни времена, осъзнах, че постепенно губя себе си, докато тичам към този момент.
MIDZY са хората, на които винаги съм благодарна повече от на всекиго друг, така че единственото ми желание е да ви върна любовта и щастието.
Почувствах, че първо се нуждая да си освободя малко време, за да обичам и изпълня себе си. Както винаги казвам, искрено се надявам MIDZY да бъдат щастливи. Ще работя, за да се върна в добро здраве и да се отплатя за чакането и притеснението на MIDZY.
Винаги съм ви благодарна и ви обичам.
От Lia

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page