top of page
  • Team BKNews

Lee Seung Gi напуска агенцията си след 17 години, за да създаде собствена с баща си


Lee Seung Gi официално се разделя с Hook Entertainment.

Актьорът дебютира юни месец през 2004 г. в компанията Hook Entertainemnt, като работи за нея през всичките тези години. На днешния ден (24 май), агенцията съобщава, че актьорът я напуска, за да създаде собствена еднолична (за един човек) компания с баща си.


Официалното изявление на компанията:

„Здравейте, ние сме Hook Entertainment.
Договорът ни с Lee Seung Gi ще се прекрати на 31 май. Въпреки, че дълго време сме били заедно и сме имали отношения преди дебюта му, основани на доверие, наскоро актьорът взе решението да създаде собствена компания и независимо да се популяризира, и се съгласихме за в бъдеще да си сътрудничим. Искрено благодарим на партньора ни Lee Seung Gi, че толкова време е бил с нас и че е един от най-добрите артисти в Корея. Също така искаме да изкажем искрените си благодарности на феновете, че показваха тяхната любов и подкрепа към Lee Seung Gi, също така Ви молим да продължите в бъдеще да оказвате вашата неограничена подкрепа. Ще направим всичко възможно, за да подкрепим Lee Seung Gi и ентусиазираме, докато преминава през предизвикателствата като независим артист. Благодарим Ви!"

На същия ден (24 май) Sports Chosun съобщи, че Lee Seung Gi ще създаде еднолична компания с баща си, но все още не е потвърдено.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page