top of page
  • Team BKNews

Lee Yoo Mi, Ong Seong Wu, Byun Woo Seok и още са потвърдени за продължение на "SWDBS"


На 27 май различни медии споделиха, че актрисата Lee Yoo Mi от “Squid Game” и “All of Us Are Dead” ще изиграе главната женска роля в продължението на “Strong Woman Do Bong Soon”, озаглавено “Strong Woman Kang Nam Soon”.


По-късно беше потвърдено, че Lee Yoo Mi, Ong Seong Wu, Byun Woo Seok, Kim Hae Sook и Kim Jung Eun ще участват в драмата.


Продължението ще се върти около далечната братовчедка на Do Bong Soon на име Kang Nam Soon, която има огромна сила. Не само че тя има сили, но и майка ѝ и баба ѝ. Сюжетът ще представи реалността, включваща нови престъпления с наркотици в "Гангнам". Върху драмата ще работят създателите на “Mine” и “Work Later, Drink Now”.


Kim Jung Eun ще изиграе богата и справедлива жена в "Гангнам", която маниакално върши добри неща, за да намери изгубената си дъщеря. Lee Yoo Mi ще изиграе причудлива и весела млада жена с голяма сила. Тя е изчезнало дете в Монголия, което ще отиде в "Гангнам", за да намери родителите си. Ветеранът Kim Hae Sook ще изиграе бабата на Kang Nam Soon по майчина линия.


Ong Seong Woo ще вземе ролята на детектив от таен екип, който разследва случай с наркотици в "Гангнам". Byun Woo Seok ще се преобрази в чаровния злодей Ryu Si Oh.


Снимките ще започнат това лято и драмата ще се излъчи през първата половина на другата година.


Източник: Soompi

Σχόλια


bottom of page