top of page
  • Team BKNews

Lee Sun Gyun се оттегля от предстояща драма


На 23 октомври беше съобщено, че Lee Sun Gyun ще се оттегли от “No Way Out” след обвиненията, свързани с наркотици. Ilgan Sports допълниха, че продуцентският екип е отложил снимките с 2 седмици, за да организира актьорския състав.


В отговор на статиите “No Way Out” пуснаха следното изявление:

Веднага след като нещастният инцидент, свързан с актьора Lee Sun Gyun, стана миналата седмица, [Lee Sun Gyun] изрази намерението си да се оттегли, тъй като реши, че ще отнеме значително време, за да се организира ситуацията.
Продуцентският екип се съгласи да приеме позицията на актьора в съгласие с мениджмънта. Към момента снимките ще продължат по график и няма да бъдат отменяни.

По-рано на 19 октомври беше съобщено, че отделът за разследване на престъпления срещу наркотици на столичното полицейско управление активно извършва вътрешно разследване срещу актьор “L” и седмина други по обвинения в нарушаването на Закона за контрол на наркотиците.


Тъй като се разпространиха спекулации, че актьорът “L” е Lee Sun Gyun, компанията му пусна изявление, в което обяви, че е в процес на потвърждаване на фактите относно обвиненията и ще съдействат напълно на всякакви разследвания, извършвани от властите.


Източник: Сумпи

bottom of page