top of page
  • bknmoni

Lee Seung Hyub, Yoo Hwe Seung и Seo Dong Sung от N.Flying диагностицирани с COVID-19

Трима от членовете на N.Flying са с положителни резултати за COVID-19.

На 3 септември FNC Entertainment излезе с официално изявление:


Това е FNC Entertainment.
Артистите от нашата агенция Lee Seung Hyub, Yoo Hwe Seung и Seo Dong Sung от групата N.Flying бяха потвърдени с диагноза COVID-19 днес (3 септември).
Lee Seung Hyub, Yoo Hwe Seung и Seo Dong Sung използваха бързи тестове на 2 септември, след като проявиха здравословни проблеми. Всичките три резултата бяха положителни и се наложи веднага да си направят и ПСР тестове. Резултатите отново показаха, че Lee Seung Hyub, Yoo Hwe Seung и Seo Dong Sung са диагностицирани с COVID-19 днес (3 септември).
Останалите членове - Kim Jae Hyun и Cha Hun - получиха отрицателни резултати от бързия тест, но и те си направиха ПСР тестове и очакват резултатите си.
Lee Seung Hyub, Yoo Hwe Seung и Seo Dong Sung ще са подложени на карантина и на всички мерки, изисквани от здравните власти. Kim Jae Hyun и Cha Hun също ще спрат незабавно всички активности и ще се карантинират.
В допълнение, тази информация е свързана и с помощния персонал, който е имал досег с членовете. Той също ще бъде тестван.
Ще направим здравето и безопасността на нашите артисти и персонал наш основен приоритет и ще дадем всичко възможно за бързото възстановяване на нашите артисти. Извиняваме се за причиненото безпокойство на много хора. Ще работим усърдно с исканията и насоките на здравните власти.

Пожелаваме им бързо възстановяване! Източник: Soompi

Commentaires


bottom of page