top of page
  • Team BKNews

Адвокатът на Lee Seung Gi отрича твърденията на Hook Entertainment в допълнително изявление


На 28 ноември правният представител на Lee Seung Gi пусна допълнително изявление като последващо относно продължаващия проблем със заплащането на артиста за музиката му:

Hook Entertainment споделиха изявлението си на 25 ноември, че не е вярно, че не са изплащали приходите от музиката му, и че са уредили всичките си финансови задължения към Lee Seung Gi.
Изразяваме дълбоко съжаление относно фалшивите твърдения на Hook Entertainment и заради това Lee Seung Gi е решен, че няма смисъл от нататъшен разговор с Hook Entertainment.
Lee Seung Gi никога не е получавал отчет за музикалните си проходи. Няма изобщо никакъв начин, чрез който да се разбере какво заплащане Hook Entertainment са извършили към Lee Seung Gi за музиката му или чрез какъв метод.
Сигурно е, че Hook Entertainment преднамерено са скрили от Lee Seung Gi истината, че са генерирани приходи от музиката, и че не е настъпило уреждането на печалбата въз основа на точни доказателства.
Ако Hook Entertainment са плащали на Lee Seung Gi за музиката му, те могат да подсигурят ясни доказателства за плащане чрез задълбочена проверка на извлечения за депозит и теглене. Изчисленията също са прости. Ако има подробности за уреждане на основното плащане за музика, както Hook Entertainment твърдят, те могат да го изключат от неизплатеното.
Въпреки че това ни най-малко е труден проблем, още веднъж изразяваме съжалението си, че [Hook Entertainment] не са разкрили продажбите и споразуменията за печалбите от музиката му и че постоянно са го манипулирали досега, като му казвали: "Ти си певец на минус".
Hook Entertainment разкриха, че до момента, в който Lee Seung Gi е подновил ексклузивния си договор с тях около 2021 г., са изчистили всички облигационно-дългови взаимоотношения между страните, но това също не е вярно ни най-малко. Искаме ясно да информираме, че съответното писмено споразумение не е споразумение между Lee Seung Gi и Hook Entertainment за музикалните му печалби.
Споразумението между Lee Seung Gi и Hook Entertainment от 2021 г. е било свързано с инвестицията в недвижими имоти от 4,7 млрд. вона на Lee Seung Gi в Hook Entertainment. Около 2011 г. Hook Entertainment са получили инвестиция от 4,7 млрд. вона от Lee Seung Gi за закупуване на сграда. Изпълнителният директор Kwon Jin Young не е спазила никакви обещания относно инвестицията. Когато Lee Seung Gi изразил намерението си да прекрати договора си за мениджмънт с Hook Entertainment, Hook Entertainment разкрили, че ще третират съществуващата инвестиция като заем, и в процеса написали споразумение, премахвайки правата на Lee Seung Gi като инвеститор.
Всъщност искаме да попитаме Hook Entertainment как Lee Seung Gi, който дори не е знаел, че са генерирани приходи от музика, може да уреди музикалните приходи и да сключи споразумение за това. Ако Hook Entertainment са поискали от Lee Seung Gi да подпише споразумение през 2021 г. с намерение за уреждане на музикалните приходи, това очевидно е случай на измама.
Всички проблеми са възникнали от липсата на опит на Lee Seung Gi, който е дебютирал в ранна възраст, и предаваме, че Lee Seung Gi съжалява, че притеснява много хора с личните си проблеми. Надяваме се проблемът да бъде уреден с точно потвърждение на фактите и че Hook Entertainment повече няма да създават проблеми на много хора чрез изопачаване и лъжи.
Благодарим.

Източник: SoompiComments


bottom of page