top of page
  • Team BKNews

Компанията на Lee Seung Gi с изявление относно скорошен скандал


Компанията на Lee Seung Gi опроверга скорошни обвинения срещу изпълнителя.


Наскоро, на 30 август, Lee Seung Gi проведе концерта си в Cobb Energy Performing Arts Center в Атланта. Местна корейска медия съобщи, че преди концерта си Lee Seung Gi е отменил посещение по график в ресторант, спонсорирал концерта.


В отговор на статията компанията му HUMANMADE обясни, че е имало недоразумение, при което посещението му в ресторанта било разкрито на публиката:

Въпреки че нямаше вербално съгласие за снимка със служителите, беше рекламирано в социалните мрежи като събитие.

На 4 септемри компанията продължи:

Това е позицията ни относно концерта на изпълнителя ни Lee Seung Gi в Щатите.
Първо бихме искали да ви информираме за скандала с услугата за феновете. HUMANMADE и Lee Seung Gi никога не сме се съгласявали под каквато и да е форма за фен среща в ресторанта. Връзката на ресторанта със спонсорството беше осъществена чрез местна компания за изпълнения. Още повече, че изобщо не бяхме наясно за подробностите около договора между тях, и бихме искали да ви информираме, че изпълнителят и компанията ни нямат нищо общо с това, особено във финансов аспект.
Изразяваме съжалението си, че статии злонамерено се опитаха да нанесат вреда на изпълнителя, като сложиха етикет на някои от персонала и познатите им, били в ресторанта в този ден, на такива, които представят всички корейци, живеещи в Щатите.
Lee Seung Gi винаги е бил благодарен на феновете, които идват на концертите му, и феновете, които винаги показват интерес към него и го подкрепят. Компанията ни и Lee Seung Gi ще продължим да даваме всичко от себе си, за да предотвратим недоразумения с феновете. Благодарим.

По-рано през май Lee Seung Gi започна турнето си “The Dreamer’s Dream – Chapter 2”. По време на частта от него в САЩ той изпълняваше в Лос Анджелис на 26 август и в Атланта на 30 август. Въпреки че трябваше да се състои концерт в Ню Джърси, събитието бе отменено заради проблеми със залата.


Източник: Soompi

Kommentare


bottom of page