top of page
  • Team BKNews

Lee Seung Gi се завръща като певец след почти 5 години

Актуализирано: 7.11.2020 г.Lee Seung Gi прави дългоочаквано музикално завръщане! На 6 ноември Lee Seung Gi обяви, че следващия месец ще пусне седмия си студиен албум, отбелязвайки първия си албум от 5 години. Преди издаването на албума през декември, Seung Gi ще се подготви за завръщането си, пускайки песента “cliché man” на 15 ноември (преди издаването).


Песента ще бъде първата колаборация с легендарния певец и текстописец - Yoon Jong Shin. Последно Seung Gi издаде студиен албум през 2015 и най-последната му издадена песен е “Meet Someone Like Me” - последната, която е записал преди казармата, пусната след военната му служба през март 2016. Агенцията на Seung Gi обяснява, че е решил да направи завръщането си след огромното внимание, което е получил за кавъра си на “Forbidden Love” от Kim Kyung Ho на естрадното шоу на SBS “Master in the house”.

Компанията заяви:

След като се притесняваше как да реагира на отдадената любов и подкрепа на феновете си за изпълнението му на Forbidden Love, Seung Gi в крайна сметка реши да направи музикалното си завръщане. Той реши да изпълни желанието на феновете си и да се завърне с още по-качествена музика. Моля, насърчавайте го, докато се завръща, защото в момента е нервен и развълнуван от първия си къмбек от толкова дълго време насам.

Източник: Soompi

Работила по статията: Rina

bottom of page