top of page
  • Team BKNews

Lee Seung Gi лично проговаря за конфликта си с Hook Entertainment


Ето какво написа Lee Seung Gi в Инстаграм акаунта си:

Поздравявам ви за първи път от известно време насам. Здравейте, Lee Seung Gi е.
Честно казано, не бях много добре. Вбесен от предателството, раздразнен от разочарованието, чувствайки омраза един ден и обвинявайки себе си на другия, прекарвах дните си, повтаряйки това.
Тази сутрин получих текстово съобщение за петте милиарда вона (около 3,8 милиона долара), които са били преведени в банковата ми сметка. Изглежда, че Hook Entertainment мислят, че съм предприел правни действия само за да получа пари. Никога дори не съм получавал един от тези типични отчети за музикалните ми приходи...Опитват се едностранно да приключат този случай под претекста, че са изплатили неизплатените приходи.
Досега съм живял, без дори да знам, че съм имал музикални приходи, които е трябвало да получавам. Издържах 18 години, в които ми се казваше, че съм "певец на минус". В тази ситуация причината, поради която заведох дело, не беше заради неизплатените печалби. Не трябва да се злоупотребява с усилената работа и потта на някого заради нечия чужда алчност. Мислех, че да изпълня тази мисия е най-доброто, което мога да направя.
Сега получих 5 милиарда вона. Разбира се, не знам как тази сума е изчислена. Не разбирам метода на изчисление на Hook, така че мисля да продължа да се боря в съда. Ще стане изморителна битка и искам първо да се извиня на публиката, която наблюдава това.
Но мога да обещая, че без значение от общата сума неизплатени печалби, ще даря всичко. Като започна с петте милиарда вона, които получих днес, като изключим сумата за правната помощ, ще върна останалото на общността. Това не е решение, взето за един ден. В момента, в който реших да се боря срещу Hook, реших да използвам всичките пари, които получа, да помогна на тези в нужда.
Живял съм досега, без да знам за музикалните си приходи. Разбира се, петте милиарда вона, които получих днес, са такава голяма и ценна сума пари за мен. Тя съдържа потта на тийнейджърските, 20-те и 30-те ми години.
Но ако парите могат да бъдат използвани за тези, които имат повече нужда от мен, щастието и стойността ще надминат петте милиарда вона.
Започвайки от другата седмица, ще се срещна с представителите ми за благотворителност, за да реша конкретните си планове. Има много хора, които са физически увредени, до такава степен, че им е трудно дори да се движат. Има много, които имат мечти, но трябва да се откажат по средата заради обстоятелствата си. Има и такива, които не могат да получат добро лечение дори и когато животът им е в риск. 5 млрд. вона може да не са достатъчни, за да помогнат на всички тези хора, но ще предприема действие, започвайки с малка стъпка напред.
И още повече, много хора ме подкрепиха чрез този инцидент. Получих много сила, докато вие се ядосвахте с мен и ме утешавахте. Благодаря ви още веднъж, че ме карате да се чувствам обичан. Ще върна тази любов поне малко, като я върна обратно на обществото.
Надявам се да имате топъл празничен сезон. Аз ще продължа усърдно по собствения си път, както винаги.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page