top of page
  • bknmoni

Lee Saerom от fromis_9 с обяснение за коментарите си по време на живо излъчване


Lee Saerom от fromis_9 директно се обърна към феновете, за да обясни своите коментари, които се чуха по време на живото излъчване. На 12 февруари членовете на fromis_9 се подготвяха за V Live излъчване. Преди да научат, че е започнало, те говореха помежду си. Две фрази от Saerom бяха чути от феновете: "Уморена съм до смърт" и "Трябва бързо да се прибера вкъщи", които предизвикаха противоречия в онлайн средите. Около полунощ Lee Sae Rom написа следното изявление в Weverse.


Здравейте, това е Saerom от fromis_9.
Пиша това, защото искам да обясня в детайли на Flovers [името на фендъма] думите, които чуха от мен в началото на вчерашния V Live.
Между края на самостоятелната карантина и началото на живото излъчване беше първият ми шанс, който имах от дълго време, за да се срещна с другите членове и да наваксам разговорите с тях. Казах им, че отначало съм се радвала да съм сама по време на карантината, след като от толкова дълго съм постоянно с членовете, но по-късно съм умряла от скука, защото не можех да излизам навън.
В допълнение, периодът на карантина беше само седем дни, но нямаше как да се върна в общежитието, докато Seoyeon, с която живеем заедно, не даде отрицателен резултат, така че се притесних за нея и казах, че искам да се прибера бързо вкъщи, за да я видя. Мисля, че тези думи бяха чути без контекст и неразбрани.
Искам да покажа добър имидж на Flover, защото мина много време, но съжалявам, че съм ви изненадала и притеснила заради моята небрежност. Ще продължавам да ви поздравявам често с по-внимателен и зрял мой образ.

fromis_9 наскоро се завърнаха с “DM”, но промоциите им бяха прекъснати, защото Seo Yeon се оказа с положителен тест за COVID-19. Източник: Soompi

bottom of page