top of page
  • bknmoni

Lee Ji Hoon сподели своята гледна точка след обвинения, свързани с драмата му “Sponsor”

Lee Ji Hoon отговори на последните обвинения относно предстоящата си драма “Sponsor”.

По-рано тази седмица от YTN Star съобщиха, че един от служителите на "Sponsor" се е оплакал в чата на персонала от инцидент, включващ познат на един от актьорите в драмата. Както продуцентите на драмата, така и агенцията на Lee Ji Hoon отговориха, като пуснаха изявления, в които се извиняват за инцидента и изясняват подробностите за случилото се. Същият ден сценаристът Park Gye Hyung заяви, че е бил уволнен поради оплакване на Lee Ji Hoon, което според него е довело до смяна на половината от продуцентския персонал на "Sponsor" без предизвестие. И продуцентският екип на драмата, и агенцията на Lee Ji Hoon отговориха, като категорично отрекоха твърденията, че актьорът е имал пръст в уволнението му. На 5 ноември Lee Ji Hoon пусна официално изявление в профила си в Инстаграм, обяснявайки историята от своята гледна точка.


Здравейте, това е Lee Ji Hoon.
Съжалявам, че едва сега разказвам моята честна страна на историята. Първо, независимо от причината, искрено и дълбоко се извинявам за факта, че възникнаха търкания между моя приятел и директора на снимачната площадка. Честно казано, не знам какво са си казали по време на разговора им. Но аз съм виновен, че накарах мой приятел да дойде на снимачната площадка, за да ми направи подарък.
Ако директорът се почувства неудобно поради тази ситуация, съжалявам. Искрено се извинявам. Ще бъда особено внимателен, за да гарантирам, че приятелите ми няма да посетят снимачната площадка отново в бъдеще.
Въпреки това, ако всичко е наред, бих искал хората да чуят и моята страна на историята. Искам да бъда честен. Защото се казват толкова много преувеличени и изопачени неща. Казвам това сега, защото не мисля, че трябва да [стоя и да гледам] повече.
Досега снимките вървяха добре и нямах големи проблеми с другите членове на персонала на снимачната площадка. На фона на липсващите ми умения работех усилено и правех всичко възможно, за да се опитам да играя добре. Честно казано, преди е имало случаи, в които директора се е държал грубо спрямо моя мениджър, към репортер, който е бил на снимачната площадка за интервюта, към актьор, който играеше малка роля, и към мен. След като видях и изпитах това, може би защото съм човек, не се почувствах добре. Вярно е също, че се чудех: "Тези хора също просто си вършат работата и директорът можеше да им говори по-мило; защо се отнася с тях толкова грубо?"
Тъй като снимачната площадка е място, което може да бъде неудобно за членовете на персонала, актьорите, мениджърите и всички други, положих усилия да му дам гласувам доверие и да мисля положително: "Това може да стане". Ако не беше имало предишни инциденти, нямаше да имам такива мисли за него.
Все още съм в добри отношения с други директори, членове на персонала и режисьори, с които съм работил през последните девет години, и все още поддържам връзка с тях. Какво искам да кажа с това? Виждайки статиите и видеоклиповете за мен, честно казано, когато агенцията ми за първи път направи изявление за ситуацията, аз се извиних само за нещата, които направих погрешно. Защото не смятах, че е правилно да се извинявам за неща, които не съм направил. Но като видях, че [обвиненията] продължават за неща, които не са се случили, си помислих, че не трябва да оставям това да продължава повече, затова пиша тази публикация. Да бъда честен с вас.
Първото нещо, което беше изопачено, е че в онази сутрин моят приятел не беше направил парти за рожден ден за мен, а вместо това двама мои фенове дойдоха рано сутринта, за да осигурят храна за целия персонал, за което им бях много благодарен. А тържеството се състоя съвсем за кратко на паркинга, след като приключиха сутрешните снимки. Това беше всичко.
Второ, има нелеп слух, че съм свалил панталоните си и съм направил сцена, но се кълна, че нищо подобно не се е случило. Целият персонал видя и е наясно с този факт. Когато снимаме на открито, вместо на закрито, няма къде да сменим дрехите си, така че се преобличаме в кола, в банята, на улицата или на алеята и всеки път, когато това се случи, персоналът винаги ме закрива.
Трето, имаше търкания между моя приятел и директора, но абсолютно не е вярно, че не съм направил нищо. Опитах се да го спра. Това видяха и служителите. Погледът в очите ми не беше: "Защо ме провокирахте?", а вместо това казах на моя приятел: "Защо правиш това?" и на директора: "И ти не го прави". Това беше всичко. Освен това изчаках да свършат снимките и отидох при Young Hwan [директора] и му казах: "Искам да се извиня за станалото си приятеля ми", но той каза: "Не се приближавай до мен" и да не го докосвам и му казах: "Без докосване". "Да, вече говорих с адвоката си за всичко. Мислиш, че и аз не познавам мафиоти и лихвари?" Така че не успях да му се извиня директно. Дали е имало спречкване или нещо подобно по време на разговора между директора и моя приятел може да се провери, ако е имало камери.
Четвърто, за първи път чувам историята за сценариста. Както хората пишат в статии и коментари, кой съм аз, че да се осмелявам да поискам смяна на сценарист? В моята ниска позиция? Но преди да започнем да снимаме драмата, режисьорът ми обясни героя и аз казах на режисьора в KakaoTalk, че ще му се доверя и ще направя [каквото реши]. Това беше всичко. Имам разговор в KakaoTalk с режисьора. Ако [сценаристът] продължи да прави твърдения за неща, които са се случили само между него и продуцентската компания [и не са включвали мен], ще публикувам разговора си в KakaoTalk [с режисьора].
Пето, не е добре да спъвам някого с властта си. Наистина ли? Нямаше обяснение за това кое точно е спъване чрез власт, но статиите бяха изопачени, след това преувеличени и сега се съобщава, че съм спъвал някого, използвайки властта си, на снимачната площадка. Толкова съм разстроен, че се разпадам. Не съм някой, на когото му стиска да спъва с властта си.
Виждайки публикуваните статии и коментари, се почувствах разочарован и разстроен и се чудех защо неща, които не съм правил, се разпространяват [като факт].
Надявам се да няма повече недоразумения и безпочвени спекулации. Надявам се, че моите фенове, които ме подкрепят, и всички, които ме гледат дори и в негативна светлина, ще ме осъдят само за нещата, които съм направил погрешно.
Дори докато пиша това, си мисля точно за нещата, които направих погрешно. Размишлявам върху [моите грешки] и ще приема този инцидент като възможност да поправя нещата [за мен], които трябва да бъдат поправени, на всяка цена! Това изявление стана доста дълго.
Пишейки това, искам да се извиня още веднъж, че ви показах ситуация, която може да е накарала хората да се чувстват неудобно. Като публична личност, ще се опитам да се държа по-разумно занапред. Искрено се извинявам.
Винаги трябва да съм весел, когато работя, и да участвам в снимките на снимачната площадка и това е моят недостатък, [че не го направих]. Искрено се извинявам на всички, че ви дадох повод за безпокойство по този въпрос.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page