top of page
  • Team BKNews

Lee Ji Hoon с извинение към екипа на “Sponsor” за държанието на негов познат на снимачната площадка

Актуализирано: 2.01.2023 г.


Компанията на Lee Ji Hoon и екипът на продукцията на предстоящата драма “Sponsor” споделиха изявления относно поведението на приятел на актьора на снимачната площадка.


На 3 ноември YTN Star съобщиха, че човек от персонала на драмата е писал в общия чат на персонала за неприятна случка, станала на снимачната площадка, като заявява, че един от актьорите в драмата е довел познат, който ги напсувал:

Не знам дали бяха гангстери или бандити, но не мисля, че беше правилно да води този човек на снимачната площадка и да заплашва някого. За щастие, не бях единственият, който чу, и тези хора казаха, че ще свидетелстват, ако трябва.

Съобщението продължава:

Самият актьор каза, че го е спрял, но аз не съм единственият, който почувства, сякаш казваше: "Защо ме провокираш?" с очите си и има много хора, които ще свидетелстват за това.

Последвайки статията на YTN Star, продуцентите на “Sponsor” пуснаха изявление:

Първо се извиняваме за неприятните новини.
Ето изявлението на екипа на продукцията относно инцидента, станал на снимачната площадка.
Актьорът Lee Ji Hoon и неговият познат имали конфликт с член на персонала на снимачната площадка, но това е било поради недоразумение. Актьорът Lee Ji Hoon ни предаде извинението си, че не се е държал по-мъдро и зряло и е позволил да възникне конфликт между негов познат и персонала. В момента се измъчва, че не може да се свърже с човека от персонала.
Искрено се надяваме, че няма да има допълнителни щети за другите заради изкривена, фалшива информация.
В бъдеще ще управляваме средата по-внимателно, за да избегнем по-нататъшни проблеми.
Предаваме извиненията си за това, че разтревожихме много хора.

Компанията на Lee Ji Hoon също пусна извинение:

Първо искрено се извиняваме за споделянето на такива неприятни новини.
Вярно е, че е имало конфликт между познат на нашия актьор и член на персонала. Актьорът Lee Ji Hoon се опитал да се извини в деня, в който е възникнал, и мислим, че е жалко, че не е минало гладко.
Актьорът дълбоко размишлява за посещението от приятеля си на снимачната площадка и за причиненото неудобство и продължава да се опитва да се свърже с члена на персонала чрез екипа на продукцията, защото в момента не може да се свърже с въпросния човек. Относно твърдението, че е "свалил панталоните си и е предизвикал неудобство", изглежда, че членът на персонала го е написал по този начин в този смисъл, че набързо се преоблякъл в конкретния ден заради натоварен график. Въпреки това се извиняваме на персонала, който се е почувствал некомфортно заради това. Ще бъдем по-внимателни в бъдеще, но се надяваме да няма недоразумения заради това.
Актьорът е наясно със сериозността на инцидента и дълбоко размишлява. Надяваме се, че ще можем да се свържем с члена на персонала и ще разрешим мирно проблема.
Предаваме извиненията си за това, че разтревожихме много хора.

Източник: Soompi

bottom of page