top of page
  • bknsashka

Lee Dong Wook за края на “Tale Of The Nine-Tailed”, защо ни трябват повече любовни истории и още


В скорошно интервю и фотосесия за списание @star1, Lee Dong Wook окончателно приключи дебата за финала на последната си драма “Tale Of The Nine-Tailed”!



Спойлери


Наскоро актьорът участва в популярната фентъзи драма „Tale of the Nine-Tailed“ заедно с Jo Bo Ah и Kim Bum и разкри, че е изненадан от факта, че толкова много хора имат противоречиви теории за края.

Не знаех, че хората биха го възприели като отворен край. Защото това беше преливащ от щастие край, в който любовта на Lee Yeon and Ji Ah се осъществи. - споделя той.
Последната сцена е бонус, който имаше за цел да се отблагодари на зрителите за тяхната любов, но много хора имаха голямо разнообразие от мнения за края и беше забавно да ги видя.

Lee Dong Wook също говори за предстоящия си филм „Single in Seoul“, романтична комедия, в която ще играе заедно с Im Soo Jung и Ecom. Той описа филма като „романтичен комедиен филм, на който много хора ще могат да се насладят заедно“.

Мисля, че любовта е най-важното нещо в живота, но ако днес отидете на кино, ще видите предимно трилъри и филми в ноар жанра.

Той продължи да изразява увереността си, че „Single in Seoul“ ще задоволи жаждата на любителите на романтиката с добра любовна история.


Хвалейки колежката си Im Soo Jung, Lee Dong Wook отбеляза:

Още повече ми хареса да снимам, защото работех с Im Soo Jung, която вече познавах от преди. Тя е наистина симпатичен човек в ежедневието, но на снимачната площадка се открояваше с несравнимия си професионализъм. Наслаждавах се на времето, което прекарахме, анализирайки нашите герои заедно, и имах много да науча от нея на снимачната площадка.

Що се отнася до опита му да води собственото си токшоу „Because I Want To Talk“, Dong Wook сподели:

Това преживяване ми даде шанса да разсъждавам върху ежедневието си чрез гостите и не съжалявам. Ако се появи добра възможност - добави той - бих искал да поема отново предизвикателството.


Източник: Soompi

bottom of page