top of page
  • Team BKNews

Lee Da Hee и Choi Siwon от Super Junior потвърдени за нова романтична комедия


Предстоящата драма на ENA “Icy Cold Romance”, която ще се излъчва в сряда и четвъртък, проследява Goo Yeo Reum и Park Jae Hoon - близки приятели от 20 години, които започват да изпитват чувства един към друг, след като неочаквано се срещат като продуцент на риалити шоу за срещи и участник в шоуто.


Lee Da Hee ще изиграе продуцента от 10 г. PD Goo Yeo Reum, която е отчаяна за работа и любов. Всяко нейно шоу среща еднаква съдба - бива спирано, затова тя започва да работи дори по-упорито по налудничавото шоу за срещи “Кралство на любовта”.


Choi Siwon ще изиграе Park Jae Hoon, почти безработния съсед, който работи като пластичен хирург на заплата, но е загубил интерес и в любовта, и в работата. Като неин приятел и съсед, той се съгласява да участва в “Кралство на любовта”, за да помогне на приятелката си, и се изправя пред важно решение.


Екипът по продукцията сподели:

Lee Da Hee и Choi Siwon, които имат солидни актьорски умения и прекрасен вид, показват невероятни и страстни изпълнения, като се преобразяват в Goo Yeo Reum и Park Jae Hoon. Моля, очаквайте с нетърпение новата романтична драма, в която зрителите ще се потопят тази зима.

Източник: Soompi



bottom of page