top of page
  • Team BKNews

Haein от LABOUM обяви брака и бременността си

Актуализирано: 28.10.2023 г.


На 7 октомври компанията на Haein RND Company официално съобщи, че ще сключи брак с годеника си, който не е знаменитост, следващия месец. Междувременно Haein сподели новините за бременността си в ръчнонаписано писмо към феновете:

Ще се омъжа този ноември. Сигурно сте много изненадани от внезапните новини, но реших да се омъжа, защото колкото повече мислех за това, толкова по-сигурна ставах [за годеника]. Запознахме се като добри приятели от младата и сладка възраст 19 години.
Докато благодарно се подготвяхем за брака си, дойде благословия при нас под формата на дете. Чувайки сърцебиенето на детето ни, бях трогната по начин, който не мога да изразя с думи. Беше момент, в който усетих засилващо се чувство за отговорност заедно с трогателна радост.
Мисля, че ничии други поздравления не биха били толкова трогващи, отколкото ако Latte, които винаги ми дават безгранична любов, подкрепа и кураж въпреки недостатъците ми, ме благословят заедно в този щастлив и превъзходен момент. Още не съм перфектна по много начини, затова дори сега, докато предавам тези новини, мисля, че може да има чувства, за които не съм помислила и не съм обмислила. Ще бъда благодарна, ако гледате топло на чувствата на съжаление, чувствата на благодарност и чувствата на любов, които искрено се опитах да обхвана в това писмо.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page