top of page
  • Team BKNews

Kyoungyoon от DKZ напуска групата


На 7 август компанията на DKZ Dongyo Entertainment сподели оттеглянето на Kyoungyoon и бъдещите планове в официалния уебсайт на фен общността:

Бихме искали да благодарим на феновете, които винаги подкрепят DKZ, и да ви предоставим информация за бъдещите дейности на Kyoungyoon.
От миналия април Kyoungyoon временно спря дейностите си по здравословни причини и се съсредоточи върху получаването на лечение. След това се възстанови доста и проведе задълбочена дискусия с компанията за посоката на бъдещите си дейности.
В резултат Kyoungyoon ще приключи дейностите си за DKZ и в рамките на тази година ще влезе в казармата, за да изпълни военния си дълг.
Без значение от причината, Kyoungyoon се чувства отговорен, че предизвиква тревога на феновете, както и на членовете. Ще осигурим подкрепа, за да може Kyoungyoon да поздрави феновете си в добро здраве в бъдеще.
Благодарим.

По-късно през деня Kyoungyoon изрази чувствата си чрез писмо:

През изминалите 5 месеца прекарах много време в чудене. След като помислих какъв ще е най-добрият вариант за хората, за които ме е грижа, стигнах до заключението, че трябва да пусна Kyoungyoon от DKZ. Надявам се, че и феновете ще разберат решението ми. Надявам се всички да останете здрави и да бъдете по-щастливи от всеки друг до деня, в който мога да се изправя пред вас в добро здраве.

Източник: Soompi


Comentários


bottom of page