top of page
  • Team BKNews

Kwon Mina се завърна в Инстаграм + обявява плановете си да вземе правни действия срещу слухове


Внимание: статията е с чувствително съдържание!


На 29 юли беше съобщено, че бившият член на AOA Kwon Mina е направила опит за самоубийство, но не е в животозастрашаващо състояние. Въпреки че за кратко акаунтът ѝ в Инстаграм беше поверителен, тя се завърна в социалната мрежа с изявление на 4 август:

След като дойдох в съзнание, видях изявлението на г-н Yoo [бивш приятел на Mina] и дори публикувах обяснение относно изявлението, но все още съм патологичният лъжец, извършителят и психично болният пациент Kwon Mina.
Много хора сигурно са уморени, отегчени и се чудят защо съм такава...Ако кажа, че е, защото се чувствам онеправдана, ще ми повярвате ли..Наясно съм с грешките си и че действията и думите ми отидоха твърде далеч. Особено след като ме сърби езикът, след като видях изявлението на г-н Yoo.
Въпреки това всички отново повдигнаха и случая на г-ца Shin [отнася се за Jimin] и всичко - от изявления до безразборни злонамерени коментари - стана по-тежко. Ще се опитам да не говоря дълго. Аз съм жертва. Аз съм една от 4 до 5 души. Аз съм жертва, която е търпяла най-дълго. Не е фалшиво преувеличаване. Преди разкрих, че имам тежка депресия, а не шизофрения или биполярно разстройство.
Заради най-сериозния инцидент тогава, имаше много хора, които разпространяваха фалшива информация.. Предпочитам да псувате безразборно. Бих предпочела това. Компанията и аз вече сме събрали много доказателства и тъй като вече имаме скрийншоти, моля, не си помисляйте да ги триете. Особено след като са думи, за които всички бяха толкова сигурни. Ще разкрия какво е истина и какво е разпространение на фалшива информация чрез съдебно дело, въпреки че е нещо, което не може да бъде изтрито отведнъж.
Съжалявам, че всеки път правя сцена и вдигам врява. Но ако станете мен за един ден дори, не мисля, че дори можете да кажете това..Беше ми трудно и е трудно с всяка ситуация, в която са замесени г-ца Shin, г-н Yoo и още.
П. П. Да казвате, че сте уморено от мен, че се повтарям, че се правя на жертва и замесвам другите членове и ги съжалявате, че са срещнали човек като мен? Какъв човек съм, защо трябва да повтарям същото и кои са хората, които са ме накарали отново да повдигна въпроса, след като съм мълчала? Няма да има снизходителност за хора, които са говорили и говорят, сякаш знаят всичко, без дори да знаят вътрешната история добре. Уверена съм. И ако думите ми са фалшиви преувеличавания или лъжи, подайте оплакване срещу мен. Ще продължавам, докато мога и докато чувството, че съм онеправдана, намалее поне малко.

Изявлението ѝ беше публикувано със скрийншоти на съобщения от някого, който също казва, че е жертва на Jimin и че е съгласна Kwon Mina да сподели съобщенията ѝ, защото може да свидетелства.


Източник: Soompi

bottom of page