top of page
  • Team BKNews

Проектите на Kris Wu изтрити от китайските платформи


На 18 август беше съобщено, че видеата и други съдържания онлайн на Kris Wu са свалени. Китайската асоциация за мрежови услуги (CNSA) обявиха, че подкрепят членовете, сред които Youku, iQiyi и други, в премахването на съдържанието. До този момент над 1 900 000 кратки клипове, както и над 7000 видеа с драмите и филмите му, са изтрити.


CNSA обявиха, че Tencent са прекратили колаборацията си с Kris и още в началото на инцидента го уведомили за това, а от Weibo са премахнали неговите и акаунта на студиото му.

Онлайн платформи за стрийминг като Youku, iQiyi и Tencent са премахнали проектите, свързани с Wu Yi Fan. Tencent, които имаха сделка за колаборация с него, незабавно прекратиха споразумението и го уведомиха, когато стана ясно за инцидента. Mango TV подписаха "Споразумение за поемане на ангажимент да бъдат етични артисти на следващото поколение чрез самодисциплина" с над 80 знаменитости. Baidu са определили Wu Yi Fan като “неетичен артист, който е нарушил закона“. Weibo прекрати личния акаунт на Wu Yi Fan и акаунтите на студиото му. Според информацията, която нашите членове ни изпратиха, към 17 август, 10 часа, 19 млн. кратки видеа и 7 000 шоута са свалени. В момента работата по проверка и взимане на действия за свързани шоута все още тече. “Множество платформи свалиха проектите на Wu Yi Fan” бързо започна да добива популярност в Weibo и се вдигна много шум сред потребителите, довеждайки до огромна подкрепа от публиката — CNSA

Източник: Koreaboo

bottom of page