top of page
  • bknsashka

KQ Entertainment за здравето на Mingi, паузата му и завръщането на ATEEZKQ Entertainment информира феновете относно проблемите с безпокойството на Mingi от ATEEZ и прекъсването му на дейностите с групата.


На 4 февруари ATEEZ пуснаха тийзър снимка, с която съобщиха завръщането си през март. Това накара феновете да си зададат въпроса дали и Mingi ще участва редом с другите, тъй като през ноември миналата година лейбълът обяви, че той ще си вземе почивка от промоции поради клинична тревожност.Днес, на 5 февруари, KQ Entertainment разкрива, че психическото му здраве се подобрява, но прекъсването му ще продължи. Изявлението гласи:


Здравейте, това е KQ Entertainment.
На първо място бихме искали да благодарим на ATINY за продължителната им любов и интерес към ATEEZ. Бихме искали да ви информираме за сегашното състояние на Mingi и участието му в новия албум на ATEEZ и техните дейности.
Mingi е прекратил официалната си дейност през ноември и се е съсредоточил върху консултиране и лечение, като през това време се е лекувал и е бил на почивка. С лечението той се върна към психическата стабилност, която е имал преди прекъсването си. В резултат на това, преди завръщането на ATEEZ, разговаряхме с Mingi, неговите родители и съветници, и всички се съгласихме, че има голям напредък, постигнат чрез това лечение.
Въпреки това стигнахме до заключението, че Mingi трябва да продължи да се фокусира върху възстановяването си, тъй като не е напълно възстановен и може да предизвика бъдещи опасения не само за него, но и за всички членове на ATEEZ. Така че ви молим да разберете, че ATEEZ ще продължат да промотират със седем члена, вместо с осем. Въпреки това, всички песни в новия албум на ATEEZ са записани преди паузата на Mingi, така че феновете ще могат да чуят гласа му.
ATINY, моля, продължете да изпращате вашата подкрепа на Mingi, за да може той да се върне към промоциите здрав.
Ще ви уведомим за бъдещите му дейности чрез официално изявление.
Благодарим ви.

Ето и последната публикация на Mingi във фен общността UNIVERSE:

yo, емблематични очила и V поза!!

Comentários


bottom of page