top of page
  • Sakura

Историята на корейка обиколи социалните мрежи заради драматичната ѝ сватба


На 25 март корейското полицейско управление в Gwangmyeong е получило обаждане от анонимен, заплашил да взриви сватбена зала, намираща се под гара Gwangmyeong.

Няколко полицаи, включително тези от Звеното за специални операции, са били изпратени на мястото около 00:00 ч. и им отнело около два часа да претърсят и разчистят околността. В крайна сметка се оказало, че заплахата за бомба била фалшива, а мъж в 60-те си години бил арестуван за обаждането, направено от обществен телефон близо до гарата.

Въпреки че кризата била предотвратена, това означавало неочаквана евакуация за двойките и гостите, които били в сватбената зала. На 29 май булка разказа подробностите около отменената си сватба.

[Аз съм булката, която трябваше да се омъжи в сватбената зала GM в 2:30 ч.]
Здравейте! Аз съм булката, чиято сватба в 2:30 ч. беше отменена заради бомбената заплаха, направена на 25 март. Приятелите ми ми казаха, че историята за сватбата ми се е разпространила в социалната мрежа, и знам, че много хора в коментарите са били разстроени за случилото се с мен. Така че си помислих да ви разкажа за този ден!
Асистент от залата дойде в стаята на булката и ми каза, че ще се отправя към сватбената зала скоро. Тя каза, че ще се върне след 30 минути, но...това беше последният път, в който я чух, и така и не бях заведена до сватбената зала.
Докато посрещах гостите в стаята на булката, забелязах полицаи и пожарникари извън вратата. Не се замислих много, докато голям брой от тях не се показаха, и осъзнах, че става нещо. После ми беше казано, че е имало малък пожар в трапезарията.
Помощник, който беше с мен, питаше наоколо, докато не се завърна с новините. Тя каза, че е имало заплаха за бомба и е трябвало районът да бъде евакуиран...Някой от залата също дойде и обясни, че всички гости трябва да са горе, за да може Звеното за специални операции да претърси за бомбата.
Първото ниво буквално е ГАРА. Така че когато се качих горе в сватбената си рокля, заедно с гостите, които съм поканила на сватбата...Хората зяпаха.
Не исках хората да се чувстват зле за мен. Така че, вместо да съм тъжна, се изсмях и казах: "Какво, по дяволите, дори става?!" После всички гости коментираха как се счита за добър късмет да се случи нещо толкова рядко на сватбата. Това ме накара да се почувствам много по-добре и повече не се чувствах разстроена!
Честно казано, тогава не можех да повярвам на нещата, които ми се случваха. Но сега всичко е в миналото! Сега мога да кажа, че съм имала най-незабравимата сватба от всички. Няма смисъл да се ядосвам. Вместо това ще говоря вечно за това като за преживяване, което се случва веднъж в живота. Нека да кажем, че съм била бомбардирана с хубави усещания!

Благодарение на евакуацията, както е отбелязано в поста, булката дори получила единствена по рода си сватбена снимка на перона.

Източник: Koreaboo



bottom of page