top of page
  • Team BKNews

Кореец, преструвал се на член на BTS и откраднал неиздадена музика, беше осъден


Медиите съобщиха, че мъж в 20-те си години е осъден в съда в Daegu на 14 месеца затвор, съкратени на 3 години условна присъда. На мъжа е наредено да положи 240 часа общественополезен труд.


Статиите твърдят, че на 22 февруари мъжът се е свързал с продуцент на BTS, докато се е преструвал на член на BTS. Продуцентът, заблуден от мъжа, разкрил информация за предстоящите промотирания и неиздадена музика. Съобщава се, че мъжът споделил музиката 47 пъти, публикувал я в акаунта си в Instagram и я споделил с познати в Kakao Talk. Според статиите мъжът намерил личната информация на продуцента онлайн и извършил престъплението, като се престорил на успешен продуцент.

Заради криминалното си минало той имал проблем със създаването на здравословни връзки с хората, така че прекарвал повечето си време в социалните мрежи. Преди ареста си учил музика и негов съученик станал знаменитост. Мъжът извършил престъплението, защото искал да бъде като него и от любопитство. - адвокатът на подсъдимия

Съдията, председателстващ делото, подчерта тежестта на престъплението, но присъдата отразява желанието на Big Hit да не повдига наказателни обвинения.


Източник: KoreabooComentários


bottom of page