top of page
  • Team BKNews

Корейски стриймър намушка друг в лицето с вилица


Внимание! Статията е с чувствително съдържание.


По време на смущаващ инцидент до гара Bucheon в провинция Gyeonggi жена стриймър, позната като BJ (Broadcast Jockey) Nyam-Nyam-Jjang-Jjang, беше заснета на излъчване на живо как напада друг стриймър - BJ Gam Seong Yeoul - с вилица.

Полицейско управление Bucheon Wonmi съобщи, че нападението е станало около полунощ. Целият инцидент бил хванат на камера по време на живо излъчване.


С вилица в ръката Nyam-Nyam-Jjang-Jjang яростно се насочва към жертвата, докато псува. Жертвата, видимо хваната неподготвена, пада на земята, държейки окървавеното си лице. Но Nyam-Nyam-Jjang-Jjang не спира дотук - тя продължава да рита жертвата и дори я удря силно по главата с телефон. Въпреки шокираните зрители тя небрежно адресира ситуацията: "О, всичко е наред. Наред е" и в ярост сграбчва косата на момичето.


Нетизените съобщиха, че е изглеждало, че двете са в добри отношения, защото често си съдействали заедно с други стриймъри за шоута с храна и пиене. Но Nyam-Nyam-Jjang-Jjang твърди, че е търпяла физически и психически тормоз от Gam Seong Yeoul в рамките на общността им в YouTube.

Nyam-Nyam-Jjang-Jjang заяви:

Предоставих доказателства и разкрих всичко.

- затвърждавайки твърденията си за тормоз.


Жертвата сподели снимки с раната на лицето си и даде ъпдейт след медицинската помощ, която е получила.


Но Nyam-Nyam-Jjang-Jjang заяви:

Тя винаги ме е псувала, хващаше косата ми и аз мълчах.

След инцидента Nyam-Nyam-Jjang-Jjang формално е обвинена в нападение, но не е задържана. По време на полицейското управление тя е изразила безпокойството си от това, че излъчва на живо често в същия регион като Gam Seong Yeoul.

Източник: All kpop, Koreaboo

Commentaires


bottom of page