top of page
  • Team BKNews

Компанията на KINGDOM с извинение за обложката на албума им; ще го пресъздаде


Първоначално определен за предварителни поръчки от 21 септември, албумът предизвика притеснения с дизайна си, като някои забелязаха приликите с Корана, свещената книга на исляма. В отговор компанията написа:

Наскоро получихме отзиви относно обложката на 7-ия мини албум на KINGDOM, който трябваше да бъде пуснат за предварителна поръчка на 21 септември. Беше посочено, че дизайнът има прилики с ислямското писание.
KINGDOM е група, която се стреми да покаже богатството на световните култури чрез к-попа със силна решителност да промотира културно различие и съвместо съществуване. Дълбоко съжаляваме, че изникна този скандал заради липсата ни на осведоменост, и признаваме недостатъците си в това отношение. Предлагаме искрените си извинения на ислямската общност и на всеки, който се е почувствал некомфортно от ситуацията.
Смирено изразяваме съжалението си и използваме възможността да ви уверим, че се ангажираме да предприемем стъпки за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.
На фона на това взехме решение да изтеглим и изхвърлим всичките 70 000 копия от първоначалното издание на албума и да продължим с преиздаване. Предварителните поръчки за новия албум на KINGDOM ще започнат отново в 11 часа сутринта на 26-и, а официалното издание ще продължи, както първоначално беше планирано на 18 октомври.
Поднасяме сърдечните си извинения на преданите фенове, които обичат KINGDOM, за неудобството, което това може да е причинило.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page