top of page
  • bknsashka

Kim Sejeong разкри мислите си за разпадането на GugudanНаскоро певицата и актриса Kim Sejeong се изправи пред Star Today и в интервю сподели мислите си за предишната си група Gugudan.


Gugudan се разпаднаха на 31 декември 2020 г. само след няколко години заедно.


След разпадането на групата, Kim Sejeong се радва на огромен успех с последната си драма „The Uncanny Counters“, за която се очаква да има и втори сезон.


За групата си Kim Sejeong сподели:

Научих много от членовете. Чудя се, ако бях на тяхно място, щях ли да мога да се грижа за себе си, както те се грижеха за мен?

Тъй като Kim Sejeong несъмнено е публично най-признатият член на групата, трябва да е било трудно за членовете да я наблюдават, докато са прекъснали дейностите си.


Kim Sejeong също сподели относно това:

Съжалявам и в същото време съм благодарна на феновете, които ни чакаха и ни подкрепяха по време на дългата ни пауза. Въпреки че не мога да ви поздравя като част от Gugudan, се надявам, че ще успея да стана знаменитост, която може да отплати болката, която почитателите ни са понесли.

Sejeong дебютира първо в I.O.I след успешния старт на Produce 101, а по-късно продължи като член на Gugudan. Сега тя е активна като соло певица и актриса.
Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page