top of page
  • bknmoni

Kim Yoo Jung с щедро дарение в помощ на децата в нужда


Kim Yoo Jung отпразнува рождения си ден по особено значим начин! Актрисата навърши 22 години преди няколко седмици и ChildFund Korea (познат и като Фондация "Зелен чадър") разкриха, че тя е дарила 30 милиона вона (близо $25,413 щатски долара) по този повод. Kim Yoo Jung е направила дарение в помощ на децата в нужда, независимо дали средствата ще се използват за медицинско лечение, или за деца със семейства с ниски доходи, които са пострадали от пандемията. Нейното последно дарение ще помогне на децата, които стават жертва на тормоз и престъпления, както и техните ежедневни и медицински разходи. Целта е да могат да се възстановят и да започнат наново. Президентът на ChildFund Korea - Lee Je Hoon отбеляза:

По това тежко време с COVID-19, което затруднява допълнително децата жертви на тормоз, искаме да благодарим на актрисата Kim Yoo Jung, която активно участва в даряването.

Той продължи:

Ние от ChildFund Korea ще се присъединим и ще дадем всичко от себе си да предпазим децата жертви на престъпления, за да се върнат към нормалния живот.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page