top of page
  • Team BKNews

Kim Tae Woo от g.o.d с извинение за незаконно ползване на линейка


На 15 октомври беше съобщено, че по-рано през март 2018 г. Kim Tae Woo е платил на шофьор на частна линейка 300 хил. вона, за да го закара от Goyang до Сеул. Според полицейските разследвания, тогава член на персонала от компанията на Kim Tae Woo предложил да пътуват до Сеул с линейка, за да избегнат трафика и да пристигнат до залата за изпълнение по-бързо. Парите - 300 хил. вона - са изплатени от организатора на събитието.


Шофьорът на линейката, който направил незаконното пътуване, бил осъден на 1 година и 6 месеца в затвора, както и бил глобен с 2 млн. вона.


Прокуратурата е препоръчала Kim Tae Woo и персоналът на компанията да бъдат глобени без съдебен процес.


На 16 октомври сегашната агенция на Kim Tae Woo, която не е същата, замесена в инцидента с линейката, пусна официално извинение:

Това е компанията на Kim Tae Woo - IOK Company.
Искаме искрено да се извиним за инцидента, съобщен на 15 октомври, и пускаме личното изявление на Kim Tae Woo:
“Здравейте, Kim Tae Woo е. Съжалявам, че разочаровах и притесних много хора с този инцидент. Признавам грешката си без оправдания и дълбоко размишлявам. Ще се уверя, че нещо такова няма да се повтори. Още веднъж, искрено се извинявам и скланям глава в извинение.”
Kim Tae Woo също така призна вината си по време на разследването и съдейства, като в момента се разкайва и дълбоко размишлява. Още веднъж, ние също искрено се извиняваме, че причинихме тревога на много хора с този въпрос, и ще дадем всичко от себе си да бъдем по-внимателни с управлението на изпълнителя ни, за да не ви притесняваме никога повече с такъв инцидент.
Благодарим.

Източник: Сумпи

Comentarios


bottom of page