top of page
  • Team BKNews

Компанията на Kim So Hye разкрива, че обвинителят в тормоз е всъщност извършителят


Компанията на Kim So Hye даде нова информация относно полицейското разследване за обвиненията в училищен тормоз, отправени срещу актрисата.

През февруари анонимен човек написа в онлайн общност, че Kim So Hye е била извършител на училищна агресия в средното училище. След това компанията ѝ S&P Entertainment поиска разследване на създателя на поста. На 27 юли компанията пусна ново изявление:

През февруари 2021 подадохме жалба и поискахме разследване относно поста, публикуван в онлайн общност.
Ще предоставим истината по случая, както и ъпдейти относно полицейското разследване.
След дебюта на Kim So Hye няколко злонамерени поста бяха публикувани онлайн с твърденията, че има жертви на училищна агресия и докато компанията взимаше правни действия, човекът, който разпространяваше слуховете, беше идентифициран.
Човекът заяви, че е публикувал слуха от любопитство, без да потвърди дали е истина, или не. Когато беше разкрито чрез полицейско разследване, че съдържанието на поста е фалшиво, помоли за снизходителност и предаде написано на ръка извинение.
Чрез полицейското разследване беше идентифициран първоначалния създател на слуха и заподозреният отиде в полицейското управление и заяви, че е направил постовете със слуховете и коментарите.
Стана ясно, че заподозреният, който твърдеше, че е бил тормозен, е всъщност един от извършителите на училищна агресия, на която Kim So Hye е била жертва в средното училище. Заподозреният призна неправомерните си действия по време на разследването и написа извинение, заявявайки, че е публикувал злонамерените слухове от завист, когато е бил млад, и че размишлява и съжалява за постъпките си. В отделен случай от горния, когато Kim So Hye е била първа година в гимназията, е станало недоразумение и се е скарала с ученик от различно училище, което довело до това, Комитетът за предотвратяване на училищна агресия да започне работа. Но тогава тя се срещнала с ученика лично, извинила му се и разрешила недоразумението чрез разговор.
В случая на ученика по-горе ни е тежко, че недоброволно е замесен по време на инцидента, въпреки че не е написал поста, и трябваше да изпита неудобство заради това. Чрез този инцидент Kim So Hye ще размишлява върху действията си, когато е била по-млада, и ще работи усилено, за да покаже по-добра и зряла версия на себе си като по-добър възрастен.
Компанията също така обещава да подкрепя напълно актрисата по всеки възможен начин, за да може показаната по-горе решителност да бъде плодотворна.
Още повече, активно ще продължим да взимаме правни мерки без снизходителност срещу всякакви злонамерени постове, които разпространяват безпочвени слухове, обиждат, клеветят или тормозят сексуално актрисата ни.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page