top of page
  • Team BKNews

Kim Sae Ron хваната да шофира в нетрезво състояние; извинява се и се оттегля от драмата на SBS


На 18 май източник от Сеулското полицейско управление в "Гангнам" заяви:

Тази сутрин Kim Sae Ron беше хваната да шофира в нетрезво състояние.

Според статиите тя е шофирала сутринта около 8:00 ч., корейско време, в квартал Cheongdam, "Гангнам", когато се блъснала в конструкция. Полицията я тествала за алкохол в кръвта на място, но Kim Sae Ron поискала да се направи кръвен тест, така че отишли до болницата.


Източникът продължава:

След като кръвта е взета, ще поискаме от Националната съдебномедицинска служба да провери концентрацията на алкохол в кръвта.

Компанията ѝ GOLDMEDALIST Entertainment написа:

Kim Sae Ron си направи кръвен тест за точни резултати и след теста беше заведена в дома си от настойника си без допълнително разследване.
Резултатите от кръвния тест ще са известни след две седмици и Kim Sae Ron ще отговори честно на въпросите по време на разпита.

От продукцията на Netflix - “Hunting Dogs”, в която актрисата участва, коментираха:

В момента снимаме. Графикът ще бъде преработен и ще бъде обявен веднага щом е готов след дискусия.

На 19 май компанията ѝ GOLDMEDALIST Entertainment допълни:

Първо се извиняваме за забавянето в офицалното изявление, но отне време да потвърдим фактите.
Искрено се извиняваме, че причинихме тревога с инцидента, който възниква заради шофирането в нетрезво състояние на Kim Sae Ron.
Kim Sae Ron дълбоко размишлява върху грешките си. Още повече тя искрено изразява извиненията си към многото хора, които са били наранени и затруднени заради това, и към хората, които работят усилено, за да поправят повредените конструкции. Тя обеща да даде най-доброто от себе си, за да поправи щетите.
Kim Sae Ron беше изпратена вкъщи след кръвен тест вчера и ще съдейства на полицейското разследване.
Агенцията също се чувства дълбоко отговорна, че такъв инцидент е възникнал. Извиняваме се на всеки човек, изпитал некомфортност от ситуацията. Ще дадем най-доброто от себе си, за да разрешим това, докато комуникираме.
За да не възникват такива ситуации отново, агенцията ще работи усилено, за да внимаваме повече в управлението на артистите ни. Още веднъж се извиняваме, че предизвикахме тревога.

Kim Sae Ron се оттегли и от предстоящата драма на SBS - “Trolley”. Източник от Studio S заяви:

Компанията на “Kim Sae Ro изрази намерението си да се оттегли в допълнение към извинението, така че приехме.

Актрисата написа и писмо, което гласи:

Първо, преди да обясня за инцидента и щетите, ме извинете, че пускам изявлението си толкова късно.
На 18 май в 8:00 ч. сутринта предизвиках инцидент, като повредих обществена собственост в "Гангнам". Тогава направих голяма грешка в нетрезво състояние.
Заради грешната си преценка и поведение, причиних неудобство на толкова много хора, включително на търговците в близките магазини, гражданите и на тези, които работят, за да оправят щетите. Въпреки че трябваше да действам по-разумно и с повече отговорност, не успях да го направя. Искрено се извинявам. В момента работя с агенцията си за отстраняване на щетите, причинени от злополуката, и ще направя всичко възможно да комуникирам активно и да разреша това докрай.
Освен това се извинявам на продуцентите, колегите ми актьори и членовете на персонала, че попречих на продукцията на проекта, който се снима в момента, както и на този, който се подготвя. Още веднъж: извинявам се дълбоко. Съжалявам, че причиних неудобство.
Нямам извинения за този злощастен инцидент и толкова ме е срам и съм разочарована от себе си заради грешката, която направих. Ще размишлявам дълбоко, за да се уверя, че такова нещо няма да се случи никога отново. Съжалявам.

Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page