top of page
  • Team BKNews

Kim Min Gwi отговаря на твърдения, че е изневерил на бившата си приятелка и е нарушил карантината


Актьорът Kim Min Gwi, който в момента се появява в драмата на JTBC “Nevertheless”, пусна изявление в отговор на някого, който се представя за бившата му приятелка.

На 24 юли някой публикува пост със заглавие: "Ще разкрия истината за мъжа актьор в драмата". Въпреки че споменава драмата само с инициалите, стана ясно, че постът се отнася за Kim Min Gwi.


Тя заяви, че докато са се срещали, като връзката им продължила 6 години, той ходил в нощни клубове и ѝ е изневерявал много пъти с други жени. Също така "А", както ще я наречем оттук нататък, казва, че веднъж Kim Min Gwi бил определен като близък контакт със случай на COVID-19, което означава, че трябва да се самокарантинира, но нарушил разпоредбите, за да ѝ изневери отново, както и не ѝ казал първоначално, че имал близък контакт с човек с коронавирус.


"А" също твърди, че когато Kim Min Gwi бил хванат в изневяра, я помолил да излъже и да каже, че е бившата му, защото всичките му контакти като модел мислят другата жена за сегашната му приятелка. Тя допълва, че след като се разделила с него, се свързала с други жени, с които ѝ изневерил, след което Kim Min Gwi я напсувал и я попитал дали има намерение да го използва сега, след като е успял.


"А" пише:

Човекът, който ме използваше през изминалите 6 години, си ти. Когато те попитах какво ще стане, ако хората разберат за лошите ти дела, ти отговори студено, че е личният ти живот и след това не би се страхувал да отидеш на работа, така че мога да правя каквото поискам. Чудя се дали хората, които четат това, ще мислят като теб и все още ще искат да се появяваш по телевизията. И за това съм любопитна. Искам да бъдеш малко по-наясно за това какво мислят другите, да размишляваш върху действията си и дори малко да съжалиш за това, което ми стори. Не смей да се свързваш с мен, за да сваля поста.

Като доказателство А сподели няколко снимки, които си е направила с Kim Min Gwi, заедно с текстови съобщения.


На 26 юли компанията му Big Picture Entertainment пусна следното изявление:

Първо се извиняваме, че предизвикахме тревога с негативните новини около артиста ни Kim Min Gwi. Молим за разбирането Ви относно закъснението на това изявление, тъй като първо трябваше да проверим фактите.
Kim Min Gwi осъзнава, че е сторил грешки в личния си живот. Той искрено съжалява другия човек, който е наранил с незрелите си действия и преценки, и размишлява. Също така се извинява за публичната тревога с този проблем.
Не е вярно, че Kim Min Gwi е нарушил самокарантината за COVID-19. На 22 май той беше информиран, че е близък контакт и се самокарантинира в дома си. По време на карантината изпита симптоми и беше тестван и получи положителен резултат. Той се лекува и сега е напълно възстановен.

Ето какво публикува и самият актьор:

Извинявам се, че наскоро причиних скандал с личния ми живот. След като прочетох какво е написал този човек, си помислих за това как съм се държал в миналото. Ясно осъзнавам грешките си и ѝ изпращам съжаленията си и извинения.
Без значение от причината, сгреших, като нараних някого, който е споделял толкова много с мен за значителен период от време. Надявам се този човек да не страда от щети заради това. Още веднъж изразявам искрените си извинения към нея.
Относно проблемите, свързани с COVID-19. На 21 май, петък, някой, с когото бях в контакт, беше тестван положително за COVID-19, така че отидох да се тествам в същия ден. Получих отрицателен резултат и здравните власти ме посъветваха да намаля ежедневните си движения и да се преместя в дома си, преди да бъда класифициран като близък контакт. Имайки това предвид, извършвах ежедневните си дейности.
На 22 май получих известие, че трябва да се самокарантинирам. Последвах инструкциите им и никога не съм напускал мястото, където трябваше да прекарам карантината. Извинявам се, че не бях по-активен в отговарянето на това, което стана още по-скандално в тези чувствителни и тежки времена.
Също така бих искал да се извиня на старшите и колегите ми, които ме подкрепяха.
В бъдеще ще работя усилено, за да бъде по-зрял в личния си живот, за да мога да бъда отговорен към себе си.

На 28 юли източник от “Nevertheless” заяви:

Започвайки от епизод 8, който ще се излъчи на 7 август, частите, в които участва Kim Min Gwi, ще бъдат намалени. Ще редактираме сцените му, доколкото е възможно.

Източник: Soompi

Commentaires


bottom of page