top of page
  • Sakura

Dispatch съобщава, че Kim Jung Hyun и Seo Ji Hye се срещат; компаниите отговарят


Сутринта на 8 април се разпространиха твърдения, че Kim Jung Hyun и Seo Ji Hye се срещат, но компаниите им бързо отрекоха. По-късно през деня стана ясно, че Kim Jung Hyun няма да подновява договора си със сегашната си компания O& Entertainment, след като той изтече другият месец, а компанията на Seo Ji Hye заяви:

Обсъждаме ексклузивен договор с Kim Jung Hyun.

Dispatch също публикуваха статия с детайли за предполагаемата връзка на Kim Jung Hyun и Seo Ji Hye и снимки на актьорите, които влизат в жилищен комплекс.Според медията Kim Jung Hyun и Seo Ji Hye се срещат от повече от година след финала на “Crash Landing on You” и обикновено се виждали в домовете си, като и разстоянието между местата, на които живеят, е на 10 минути. Dispatch допълват, че Kim Jung Hyun се е преместил в Seongdong, където и актрисата живее, миналата година.

Dispatch ги забеляза на домашните им срещи няколко пъти. Пръв влезе Kim Jung Hyun, а след това и Seo Ji Hye. Ходеха на известно разстояние помежду си. - Dispatch

Те добавиха, че двамата се наслаждавали на срещите си в покрайнините на Сеул, като Seo Ji Hye шофирала. Близък до тях съобщава:

Прекарваха много време сами. Заедно бяха и на рождените си дни. Kim Jung Hyun преминаваше през труден период заради лични проблеми. Тогава срещна Seo Ji Hye и тя му беше опора.

От Culture Depot коментираха:

Скоро Kim Jung Hyun ще бъде без компания. Той е говорил със Seo Ji Hye относно смяната на компаниите. Заради COVID-19, обсъждали в домовете си. Близки приятели са. Много популярни личности живеят в Seongdong. Защото живеят наблизо и пандемията се разпространява, те решиха да се срещнат в домовете си, вместо навън.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page