top of page
  • Team BKNews

Kim Jung Hyun с нов пост относно почивката си и бъдещите си планове


На 25 септември Kim Jung Hyun публикува пост в личния си Инстаграм акаунт за първи път от няколко месеца. Заедно със снимка на пейка, която феновете са дарили от негово име, актьорът написа и писмо:

Здравейте, Kim Jung Hyun е.
Ако има хора, които се чувстват дори малко некомфортно от този пост, съжалявам. Събрал съм куража да си излея душата на тези, които са се молили и притеснявали за мен през цялото това време.
През изминалите няколко месеца се скитах, без да зная къде е дъното. Бях зает да размишлявам върху себе си и се чувствах празно, защото нямаше място, на което да си почина. Беше трудно дори да търпя себе си.
Но, от друга страна, беше време, през което можех внимателно да задълбая, размишлявайки върху себе си.
Липсват ми много неща. Съжалявам, че съм живял досега, без да поемам отговорност за изборите, които правя. Наясно съм, че грешах, като бързах да виня другите и не можех да се грижа за собственото си здраве. Този пост е размисъл върху моето Аз, който пиша за себе си.
Аз съм актьор. Без значение какво мисля за това как да се отплатя и да докосна публиката, нямам нищо друго освен актьорството. Така подписах със сегашната ми компания - Story J Company. Компанията ме прие такъв, какъвто съм, и обеща да се грижи за мен, и аз събрах кураж от това. Бях трогнат от топлия им подход. Благодаря ви, че сте партньор в този път, който ще извървим заедно.
Също така искам да благодаря на хората, с които съм работил в миналата ми компания. Нямаше да съм тук днес без тези хора. Пожелаваме си само светло бъдеще един към друг. Още повече, преди да е твърде късно, искам да благодаря на репортерите, които критикуваха грешките ми от миналото и ми изпращаха различни съобщения чрез статиите, които написаха.
Накрая се покланям и благодаря от сърце на феновете, които ме чакаха през цялото това време и ми даваха сили. Заради вас успявах да остана силен. Ще ценя чувствата, които сте ми изпратили, и няма повече да падна, или ако падна, ще се изправя и ще продължа отново да вървя.
Ще вървя внимателно, стъпка по стъпка. Искам да живея, фокусирайки се върху актьорството и като се отплатя на хората с добър имидж. Още веднъж се извинявам на тези, които са били наранени от мен. Ще се посветя на това да стана по-добър човек.

Източник: Soompi

bottom of page