top of page
  • Team BKNews

Kim Jung Hyun подписа с нова компания


На 24 септември Story J Company пуснаха официално изявление, в което споделят, че актьорът е подписал ексклузивен договор с тях:

Като компания, занимаваща се с актьори, наблюдавахме таланта на Kim Jung Hyun като актьор. След като научихме, че Kim Jung Hyun тръгва по независим път, дълго време говорихме искрено с него и изградихме взаимно доверие.
Най-вече сме трогнати от безкрайния ентусиазъм на Kim Jung Hyun към актьорството. Обещахме му, че ще му предоставим професионален и последователен мениджмънт и като силен партньор за бъдещите му актьорски дейности, ще бъдем топъл дом за него.
Kim Jung Hyun подписа ексклузивен договор със Story J Company, която може да го приветства топло и да помогне да се фокусира върху актьорската игра и да се концентрира върху това да възстанови здравето си.
Бихме искали да благодарим на всички фенове, хората в развлекателната индустрия и репортерите, които се молиха и се притесняваха за възстановяването му. И Story J Company, и Kim Jung Hyun ще работим упорито, за да може той да покаже по-здрава и добра своя страна в бъдеще.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page