top of page
  • Sakura

YTN разкриват, че компанията на Kim Jung Hyun се е подготвяла за прекратяване на дейността и още


Медията YTN разкри, че компанията на Kim Jung Hyun O& Entertainment е била в готовност да затвори врати, а актьорът се е лекувал от депресия и паническо разстройство от януари 2019 г.


Скоро след скандала на Kim Jung Hyun и Seo Ye Ji, беше съобщено от Ilgan Sports, че Kim Jung Hyun ще се присъедини към компанията на Seo Ji Hye Culture Depot и това довежда до диспут с O& Entertainment. YTN са успели да се сдобият с документи, които показват, че O& Entertainment. са подготвяли закриването си на 31 март и са пуснали известия за уволнение на служителите и мениджърите. Те обясняват, че компанията не успяла да реализира печалба за последните пет години и бъдещите бизнес перспективи не се движели в положителна посока. В допълнение, компанията майка на O & Entertainment е производствена компания, което създава трудности при управлението, тъй като те нямат опит в управлението на развлекателен бизнес.


Известие за уволнение
Искрено се извиняваме, че не успяхме да създадем по-добра компания за изпълнителите ни, които са получавали любов, както и за служителите ни, които са ни подкрепяли.
O& Entertainment ще се закрие на 31 март и повече детайли ще бъдат разкрити чрез екипа на компанията майка.

Представител на O& Entertainment споделя на YTN защо компанията толкова усилено се опитвала да задържи Kim Jung Hyun:

Тогава бяхме в ситуация, когато компанията майка обмисляше закриването на O & Entertainment. Прецени се, че ако Kim Jung Hyun остане с нас, тъй като беше единственият ни източник на доходи, той може да поведе O & Entertainment по правилния път. Затова говорихме за удължаване на договора му.

YTN също разкриха здравословното състояние на Kim Jung Hyun, който от януари 2019 се лекува в болница за паническото си разстройство, депресия, епизодична травма и тревожност. Това сочат и документите от 7 януари 2019 до 10 април 2021.


Представител на Kim Jung Hyun пусна изявление, в което уточнява състоянието му и обявява изтичането на договора му с O& Entertainment:

Здравейте. Това е официално изявление за бившата компания на актьора Kim Jung Hyun - O& Entertainment - и за компанията майка. Първо, бихме искали да Ви информираме, че договорът на Kim Jung Hyun с O& Entertainment изтече, считано от днес (12 май 2021). От момента, в който беше повдигната темата за несъгласието относно договора, до деня, в който договорът изтече, Kim Jung Hyun и брат му, който е неговият правен представител, мълчаха, за да избегнат хаотична битка, въпреки че имаше много несправедливи обстоятелства, които останаха недоизказани, и дадоха най-доброто от себе си, за да решат всички проблеми, свързани с мениджмънта, чрез дискусии с бившата му компания.
Въпреки че имаше опити от компанията да се свърже с нас за дискусия, обстоятелствата постоянно повдигаха подозрения за автентичността на компанията и искреността им за постигане на съгласие. Следователно заключихме, че компанията и компанията майка нямат повече намерение да преговарят и бихме искали да възстановим честта на Kim Jung Hyun и заедно с правна фирма YUL да поправим фактологически грешки.
Замълчахме за всичко, което се случи до днес, защото Kim Jung Hyun се чувстваше виновен, че не е успял да изпълни отговорността си като актьор, оттегляйки се от драмата ‘Time’, и защото той вярваше, че първото нещо, което трябва да направи, е да се извини за стечението на обстоятелствата. Също така беше акт на съображение към агенцията, за която се чувстваше виновен. Но компанията започна да прави фалшиви твърдения и причини това фалшива информация да се разпространява, така че искаме да поправим това.
Дори преди да е избран за драмата ‘Time’, Kim Jung Hyun показваше, че има здравословни проблеми, и на деня на пресконференцията повърна и беше в много лошо състояние. Компанията обаче игнорира това и продължи с дейността по график, не успявайки да изпълни дълга си да защитава актьора си. Още повече, че след като са преминавали през процедурата на закриване на бизнеса, виждайки дефицит всяка година, компанията повдигна въпроса за изтичането на договора пред медиите и опетни репутацията му с това неразбираемо действие.
От този момент ще взимаме правни действия и няма повече да подценяваме такова поведение като възражения относно продължителността на договора му, клевета и разпространение на невярна информация, свързана с Kim Jung Hyun.
Благодарим на феновете, които вярват и подкрепят Kim Jung Hyun. Също така се извиняваме, че неволно уморихме публиката и пресата.

Източник: Soompi, Koreaboo

Comments


bottom of page