top of page
Team BKNews

Kim Jong Kook уверено отрече обвинения в употреба на стероиди


На 31 октомври канадския бодибилдър и фитнес ютубър Greg Doucette публикува видео, в което оценява тренировките и физиката на Kim Jong Kook, заключвайки, че най-вероятно е на стероиди.


Почти седмица по-късно Kim Jong Kook публикува в ютуб канала си GYM JONG KOOK следното:

Никога не съм очаквал това...колко забавен и вълнуващ проблем.
Щях да се изсмея и да осигуря забава с видео и коментар, но това попадна в новините...и просто да го оставя...би станало наистина страхотно съдържание, така че като начинаещ ютубър, не можех да го пропусна...
Ако е необходимо, планирам да премина всички тестове, които съществуват по света. Направих един днес. Ако има някакви достоверни тестове, които препоръчвате, моля, препоръчайте ги в коментарите.

След като помоли абонатите си да му помогнат за намирането на начин за подробен допинг тест, той добави:

Трябва да им покажем, че това, което си мислят, че е невъзможно без наркотици в този квартал, е лесно постижимо тук в Корея от много хора~ ^^ (и пикантността на корейците) Може да задържиш милионите долари, но мисля, че ще се бъдеш много засрамен. Притеснен съм.

В поста включи следната снимка:


На следващия ден Greg Doucette публикува ново видео, в което реагира на отговора на Kim Jong Kook и новините относно обвиненията му. След като видеото беше публикувано, Kim Jong Kook написа още по-дълъг пост в Ютуб:

Сега казваш, че няма начин да се провери и не е проблем да се използва? Че е легално? Толкова изведнъж? Колко абсурдно и забавно.
Ако е наркотик, дори да е легално, пак е проблем за някого на моето място. Легално и нормално е за нормалните хора да го ползват чрез лекарско предписание за здравето и щастието си.
Но ако аз, Kim Jong Kook, направя това, е голям проблем тук. Живял съм 27 години като певец и знаменитост. Направих този канал със скромно тяло само защото исках да споделя живота си с тренировки, базиран на упорита работа и здраве, в случай че помогне дори и на един човек да започне да има надежда във воденето на здравословен живот, след като ме види като живо доказателство. Затова ръководя този канал, въпреки недостатъците си.
Така че, след като е видял мое видео преди месец, този човек твърди, че не е възможно да имаш такова тяло и възможност за тренировки, ако е естествено?
HR какво? Хормонална каква? Той каза, че правя това.
Каквото и да е, дали хормоналните ми нива са подсилени, или естествени, всичко ще бъде разкрито, ако си направя тест. Не се тревожете, ще си направя всички други тестове един по един, така че просто се наслаждавайте.
И продължава да казва, че тренирам два или три часа. Колко изнервящо...Готов съм с тренировката след един час и половина, най-много два...Предполагам, че в този квартал си взимат по 10-минутна тренировка след всеки сет...от начина, по който той го изчислява. И имам още изненади....Не си взимам дни за почивка...Долната част на тялото ми почива, когато тренирам горната, и горната част на тялото ми почива, когато работя върху долната.
И 50 сета? Не виждам какво му е страхотното на това....Ако си любопитен как съм направил 50 сета, може просто да се абонираш за канала ми.
Някой, който никога не е изкачвал висока планина сам, казва от дъното на някой, който е сложил знаме там: ”Не можеш да се качиш тук без хеликоптер. Този човек е използвал хеликоптер, за да стигне там. Защото аз също използвам хеликоптер, за да се изкача горе...Не, дори приятелите ми...имам предвид, това не е легално...В книгата, която чета...тоест...ах, не знам! Експерт съм!”

Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page