top of page
  • Sakura

Kim Jaejoong с шокиращи истории, свързани с 12-годишната му борба с обсебените фенове


Наскоро Kim Jaejoong от JYJ се появи в “Nighttime Workshop” по Naver NOW като специален водещ и говори за ужасяващите преживявания, които е имал със сасенгите (обсебени фенове). Той сподели:

Когато промотирах в група, те идваха в къщата ми по всяко време. Изпращаха ми снимки на хола ми, стаята и кухнята по телефона и аз бях на снимките. Това значеше, че тихо са дошли в къщата, снимали са и са си тръгнали. Не знам как се бяха сдобили с телефонния ми номер, но започнаха да ми изпращат тези снимки.

Когато изпълнителят започнал да живее сам в апартамент, обсебен фен се преместил в сградата от другата страна на неговата улица на същия етаж и редовно го наблюдавал:

Преместих се там, защото ми харесваше балконът, но дори не можех да го използвам, защото се взираха в мен постоянно.

Все още се колебаел дали да се премести, или не, докато не станал инцидент:

Късно вечерта чух звънеца. Проверих домофона, но нямаше никого. Така че влязох в стаята си, но звънецът пак се чу. Отново проверих домофона и пак нямаше никого. Започнах да се плаша, затова отворих вратата и погледнах отвън. Но вратата се отвори само около 30 см. Когато погледнах надолу, видях крака на човек. Толкова се изплаших, че затворих вратата. Когато отворих вратата, пак нямаше никого, но аз можех да чуя как някой тича по аварийното стълбище. Преследвах го и го хванах. Както очаквах, беше един от тези хора (обсебени фенове). Помислих си: "Така няма да стане" и извиках полицията, но полицаят каза: "Фен Ви е. Разбира се, че може да се отбие, но защо го докладваш на полицията? Kim Jaejoong, толкова сте ограничен" и си тръгна. Тогава беше така.

Няколко дни по-късно същата шега със звънеца станала и Kim Jaejoong предположил, че е същият човек, който се е върнал. На другия ден се случило нещо подобно, но този път някой агресивно бутал дръжката на вратата, вместо да звъни на звънеца.


Той допълни, че е трябвало да се мести на всеки две години и често да си купува нова кола, защото обсебените фенове винаги разбирали за новата и го следвали. Той разказа друга история, за която каза, че не е свързана със сасенгите, но го уплашила:

Поръчах си храна и дойде някой, който беше наклонил шапката си надолу. Щях да платя, но този човек се взираше в мен и само бялото на очите му се показваше. Така че му казах да продължи с плащането и той отговори: "Наистина ли не ме познаваш?", а аз казах: "Не, не Ви. Кой сте?" и ми беше отговорено: "Така ли? Добре", преди да се качи на асансьора. Тъкмо вратите се затваряха и аз попитах: "Защо правите това?" и този човек просто се подсмихваше през цялото време, докато си тръгна. Побиха ме тръпки и се обадих на ресторанта. Разказах им за случилото се и попитах за информация за доставчика, защото изглеждаше подозрително, и ми отговориха, че преди момент е напуснал. Този човек току-що е направил доставка до дома ми и е напуснал! Ако искаше, можеше да дойде отново.

Kim Jaejoong сподели още една история за тогава, когато живеел в приземен апартамент. Апартаментът му бил до градината на сградата, която била само за живущи. Един ден чул някой настоятелно да чука на прозореца му, който водил до градината. Той помислил, че странният доставчик отново е дошъл, така че взел дървен меч, който имал в дома си, и отишъл да провери, но се оказало обсебен фен от чужбина.


За мен свърши след 12 години. Вече не ми се случва. Сега не се местя и продадох всичките си коли. Най-накрая съм свободен. Дори мога да ходя нормално по улиците напоследък. Много съм щастлив.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page