top of page
  • Team BKNews

Компанията на Kim Hieora отрече обвиненията срещу актрисата, свързани с миналото ѝ


На 6 септември Dispatch пуснаха дълга статия с обвинения срещу Kim Hieora, за която се твърди, че е била част от предполагаема групичка, извършваща училищно насилие, наречена Big Sangji, в средно училище Sangji Girls. Според статията Big Sangji са се събирали, за да изнудват, нападат, обиждат и още.


В отговор на статията компанията на Kim Hieora Gram Entertainment пусна следното изявление:

Извиняваме се, че предизвикваме тревога на много хора чрез внезапни новини.
Подготвяме официално изявление, така че учтиво ви молим да изчакате.
Още веднъж се извиняваме с натежали сърца.

Освен това Kim Hieora трябваше да участва в запис на “SNL Korea Season 4” като водеща. Източник от “SNL Korea Season 4” заяви:

Записът на “SNL Korea Season 4” беше отменен. Излъчването на 9-и епизод на 9 септември ще бъде отменено.

След това от GRAM Entertainment отрекоха участието на Kim Hieora на дейности с училищно насилие:

Най-вече се извиняваме, че предизвикваме тревога с внезапни новини днес относно актрисата Kim Hieora.
Относно статията за актрисата Kim Hieora, споделяме изявлението на компанията както следва.
Вярно е, че актрисата Kim Hieora се е присъединила към онлайн кафене, наречено Big Sangji, което направила с приятелите си, докато била в средно училище Sangji Girls, и е вярно, че е излизала с членовете.
Но искаме да разкрием, че всички обвинения, които медията отправи, са фалшиви.
Въпросната медия се обади, казвайки, че ѝ е било подхвърлено нещо за Kim Hieora и искат да го проверят и направят на статия, така че беше уговорена среща, за да се обсъдят спомените на актрисата тогава и да се даде обяснение, след като спомените на актрисата и тези на информатора не съвпадаха.
За разлика от провокативното заглавие на въпросната ексклузивна статия, актрисата никога не е признавала участието си в iljin дейности (училищно насилие). Никога не е участвала в училищна агресия. Още веднъж ви информираме, че това е истината за актрисата Kim Hieora, обсъдена с медията, която я посети. Освен това медията и актрисата научиха, че споменаването на актрисата Kim Hieora от информаторите пред съответната медия произтича от грешка и недоразумение. Разрешихме недоразумението на информаторите, те се извиниха на актрисата и информирахме медията за тази истина. Следователно помислихме, че тогавашните събития са завършили като недоразумение.
За разлика от съобщеното, онлайн кафенето Big Sangji не е било събиране на iljin и е имало много обикновени ученици, които се присъединили. По-късно ще опровергаем този аспект с конкретни подробности.
Актрисата Kim Hieora даде обяснение на репортерите от медията тогава и остава непроменено, че към момента уверено казваме, че информацията не е вярна.
За съжаление, въпросната медия пусна спекулативна статия, базирана на многобройни подхвърляния.
Още веднъж подчертаваме, че актрисата Kim Hieora никога не е участвала в iljin дейности и никога не е признавала участието си в такива. Активно ще изясняваме ситуацията, като продължаваме да разкриваме подробна информация относно спекулативните статии и фалшивите обвинения, свързани с това.
Накрая призоваваме всички да спрат да разпространяват безпочвени спекулации и фалшива информация, и разкриваме, че ще предприемем силни правни действия срещу злонамерени действия, които клеветят актьорите на компанията ни.
Искрено молим представителите на медиите да се въздържат от спекулативни статии, които не са верни, и още веднъж се извиняваме, че разочаровахме много хора днес.
Благодарим за чакането до толкова късно.

Kim Hieora написа в Instagram:

Извинявам се, че причиних тревога днес.
Както се обърнах към вас с искрени чувства, така планирам да се изправям срещу всяка ситуация - честно и спокойно.
Още веднъж се извинявам на тези, които ме подкрепят и ми вярват, и искрено се извинявам на тези, които са били наранени от мен дори в този момент. Тъй като знам, че много хора ми вярват, ще продължа напред без лъжи. Моля ви да се грижите за мен.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page