top of page
bknmoni

Новата женска група на HYBE предполагаемо ще включва Kim Chaewon и Miyawaki Sakura от IZ*ONE

Те ще се опитат да създадат нова успешна женска група.

Новата женска група на HYBE, създадена с помощта и на Source Music, предполагаемо ще включва и 2 от момичетата от IZ*ONE.


Според ексклузивни данни от Star News, Kim Chaewon е подпечатала името си, след като е приела договора с HYBE през юни. Бившата ѝ агенция Woollim Entertainment и HYBE са се споразумели за поверителност. Kim Chaewon ще бъде част от момичешката група на HYBE и Source Music.


Новата група предполагаемо ще се състои от петима членове, 2 или 3 от които ще са от Produce 48 и IZ*ONE. Това ще даде шанс на тези, които са участвали в Produce 48, но не са били избрани за IZ*ONE.


Името на Miyawaki Sakura също много се споменава, че ще бъде част от групата на HYBE, но възможността да се присъедини се отлага, тъй като HYBE и японските ѝ представители изпитват затруднения в преговорите. HYBE също така води преговори и с още един неназован член, но той казва, че се интересува повече от актьорското майсторство, отколкото от пеене, така че преговорите за набиране на членове не вървят както трябва.


Ако все пак HYBE пуснат групата си по план, те ще имат момичешка група, която незабавно ще се утвърди на корейския и японския пазар, вървейки по стъпките на IZ*ONE.


Източник: Koreaboo



Коментари


bottom of page