top of page
  • bknsashka

Kihyun от MONSTA X с трогателен жест

Kihyun от MONSTA X направи дарение за деца от семейства с ниски доходи.На 18 януари НПО (неправителствена организация) „Good Neighbors“ разкри, че Kihyun е дарил 10 милиона вона (приблизително 9 062 долара), като дарението му ще бъде използвано за финансиране на комплекти със санитарни продукти за млади момичета от домакинства с ниски доходи.


Преди това, през март 2020 г., MONSTA X дариха 100 милиона вона (приблизително 90 600 щатски долара) на Good Neighbors, за да подпомогнат хората, изправени пред трудности поради COVID-19 в регионите Daegu и северен Gyeongsang. Вподследствие, MONSTA X и техният фен клуб Monbebe станаха членове на 'The Neighbors Club' от Good Neighbors, което е статут, присъден на онези, които са направили вноски от поне 10 милиона вона годишно за международната хуманитарна неправителствена организация и които участват в значими дейности, за да насърчат обществото в оказването на помощ на нуждаещите се.


Наскоро MONSTA X спечелиха наградата за най-добра група на 35-те награди „Golden Disc“, също така „Stage of the Year“ на „Asia

Artist Awards“, „Best Performance“ на „Melon Music Awards“ и на „Mnet Asian Music Awards“.

MONSTA X на MAMA 2020


Във връзка с това Kihyun сподели:

Благодарение на подкрепата на феновете, успяхме да получим големи награди в края на миналата година и реших да направя дарение, защото исках да споделя щастието от получаването на наградите. Надявам се да допринеса поне малко, за да могат децата, които имат нужда от подадена ръка в тези трудни времена, да растат в добро здравословно състояние.

 

Hwang Sung Joo, маркетинг директор в Good Neighbors, заяви:


Благодарим на Kihyun от MONSTA X, който участва в дарението, за да защити децата, които преживяват студена зима поради застудяването и [опасения около] COVID-19. Good Neighbors ще предоставят професионални услуги като консултиране и наставничество, в допълнение към финансовата подкрепа, така че младите момичета от семействата с ниски доходи да могат да бъдат отглеждани в добро здравословно състояние.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page