top of page

Karina от aespa с извинение към феновете след новината, че е във връзка

На 5 март Karina написа писмо към феновете си, което гласи:

Първо се извинявам, че ви изненадах много и се появих късно, защото съм много внимателна към моите MYs, които сигурно са били много изненадани. Знам колко разочаровани са сигурно MYs, които са ме подкрепяли досега, и аз също знам, че са разстроени, докато мисля за нещата, които сме си казали. Съжалявам още повече, защото разбирам тези чувства твърде добре.
Пиша това писмо с надеждата да изразя поне малко чувствата си. Въпреки че съм притеснена, че това писмо може да ви нарани още веднъж, причината, поради която поемам риска и пиша това, е, защото исках да изкажа, че наистина се извинявам на феновете, дарили ме с най-топлата зима в живота ми от момента, в който дебютирах. Започвайки от сега, искам да запълня местата, на които MYs са били ранени. Винаги съм била искрена към MYs и дори сега всеки един от вас е ценен за мен. Въпреки че това писмо може да е твърде кратко да изрази всичките ми чувства, благодаря, че го прочетохте.
В бъдеще искам да ви покажа по-зряла страна, без да разочаровам MYs, докато работя още по-упорито. MYs, моля ви, хранете се добре и нека се срещнем в добра форма. Съжалявам и съм много благодарна.

Източник: Сумпи


ความคิดเห็น


bottom of page