top of page
  • bknmoni

KARD и MIRAE поздравиха J.Seph за завръщането му от военна служба


На 4 април J.Seph бе освободен от военна служба и беше посрещнат от своите приятели от KARD. Те отпразнуваха заедно повода. J.Seph започна свой лайв, а през това време останалите членове от KARD се появиха като специални негови гости. Той започна излъчването, казвайки:

“Здравейте, приятно ми е да ви видя. Аз съм J.Seph.”

След това той срамежливо добави:

“Върнах се!”

- и изпълни своя официален военен поздрав. След като твърдо се опитваше да игнорира останалите, които бяха зад камерата, те се появиха с торта и букет цветя.

След като J.Seph се завърна, зрител от лайв чата попита за завръщането на KARD и той отговори:

“Тъй като вече съм освободен, скоро ще ви съобщим. Нашите планове за завръщане са готови донякъде, така че, моля ви, изчакайте още малко. Ние сме в процес на подготовка, така че ако изчакате още малко, ще може да ни видите в добра светлина отново.”

J.Seph сподели и история за срещата му с лидера на неговата бригада. Той обясни, че щом лидерът го попитал кой е, директорът го представил като певец. J.Seph изигра самата случка.

"Лидерът тогава каза: "Какво е твоето сценично име?". Аз му казах: "Може би не знаете. Ние сме смесена група." "Смесена група? Две момчета и две момичета?". "Да, точно така."

В друг ден той е казал името на групата и лидерът му е показал телефона си и че е имал 5 запазени песни на KARD.По-късно по време на излъчването се появиха и MIRAE, които са под същия лейбъл като KARD, и поздравиха J.Seph за излизането му.


След танцуване на серия от сладки и популярни песни, J.Seph сподели на феновете си, че се е възстановил от скорошно нараняване на крака.

“Преди да изляза от военна служба, нараних крака си. Бях гипсиран. Ако спечелите футболно състезание, те ще ви кажат, че ще ви дадат почивка 2 дена. Мислех, че ще се справя добре и ще си взема двудневната ваканция, за да изляза по-рано. Играх, но докато тичах, чух звук от глезена ми. После стана ясно, че съм го изкълчил. Все още ме боли малко.”

Като финално обръщение към феновете, той каза:

“Ще се завърна, след като се чувствам здрав и добре, така че ще бъда много благодарен, ако всички очакват бъдещите начинания на J.Seph. Моите членове и аз ще се завърнем с добри изпълнения, изчакайте още малко. Моля ви, винаги се грижете за здравето си и не пропускайте хранене. Надявам се, че виждате и мислите само за добри неща. Аз ще направя същото.”

На въпрос как би се определил за бъдещите промоции, той добави:

“Ще се опитам да бъда със зрелия образ на идол, който е преминал военно обучение, така че ме приемете с отворено сърце.”
На 5 октомври J.Seph започна военна служба. Тъй като BM е американски гражданин, единственият член на KARD, който трябва да положи военна служба, го направи. Последното завръщане на групата беше през август 2020 г. с “GUNSHOT”. Източник: Soompi

留言


bottom of page