top of page
  • Team BKNews

Park Gyuri отрича да е замесена в случая на измама на бившия си приятел


Park Gyuri от KARA беше призована като свидетел за случай с измама с криптовалута, в който е замесен бившият ѝ приятел.

Понастоящем прокуратурата в Сеул разследва „А“ за измама и нарушение на Закона за капиталовите пазари, след като е разпространена невярна информация, за да се манипулира пазара чрез издаване и популяризиране на криптовалута, свързана с произведения на изкуството.


Park Gyuri обясни чрез агенцията си:

По това време бях приятелка на „А“ и съм дала свидетелски показания пред разследващите като бивш куратор на художествена галерия.
Чрез изявлението ясно заявих, че не съм участвала в никаква незаконна дейност, свързана с бизнеса с криптовалута, и не съм получила никакви нечестни предимства. Въпреки че нямам връзка с бизнеса с криптовалути, свързани с изкуството, ще направя всичко възможно да сътруднича на разследването

На 22 февруари Park Gyuri тя използва Инстаграм, за да изрази мислите си:

Пишейки и изтривайки написаното по няколко пъти на ден, създавайки всякакви изречения в ума си и премахвайки ги, и повтаряйки това, пиша този пост, защото всичко ескалира, докато четях заглавията на статиите вчера и днес. Имаше много неща, които исках да кажа, но не го направих. Хората около мен ме утешаваха, като казваха, че ситуацията ще се подобри, ако изтърпя.
Мислех си следното: какво повече може да има? Но всеки път, когато новата година наближи, се натъквах на големи глупости, сякаш ми се присмиваха, и всеки път, когато това стане, съм споменавана в заглавията на статиите вместо него, ставам негов щит и хората казват каквото им хрумне като празни gangjeong (оризови бисквити), докато кликват на тези провокативни заглавия, докато аз трябва да търпя всичко със затворена уста поради естеството на кариерата ми.
Докато се опитвам да оставя всичко зад гърба си, като живея усърдно, дишайки малко, нещо излиза, което ме обърква и се опитва да ме повлече надолу, и след като едвам се възстановя, за да се опитам нещо усилено на работа отново, пак съм замесена в нещо, което експлодира, така че сега дори ме е страх да опитвам нещо ново в живота. Ако съм сгрешила в нещо, мисля, че най-голямата ми грешка е, че не съм приключила тази връзка по-рано.
Сега се отправям към японска фен среща, която беше планирана много преди това. Както разкрих чрез официалното изявление, нямам нищо общо със случая и се надявам хората да не осъждат другите и да пишат на база фактите, които са разкрити.
Честно казано, не искам да правя нищо и напоследък нямам мотивация. На фона човекът, който наистина е сгрешил, ще се справя добре и всичко това е толкова нечестно и съм разочарована. Искам да дишам. Извинявам се на всички фенове и членовете ми, има и работа, която трябва да свърша, така че не мога и да си тръгна, когато поискам. Моля, помогнете, за да не изгубя останалия си здрав разум.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page