top of page
  • Sakura

Kang Kook Hwa с ново изявление относно разкритията си за държанието на Irene


Kang Kook Hwa, отправила обвинения за грубо държание от страна на Irene от Red Velvet, написа нов пост в новия си профил в Instagram, преди да се върне към оригиналния си акаунт, който сега е поверителен:

Вече получих белези и тези белези няма да бъдат забравени. За да запазя достойнството си като човек, исках директно да получа извинение от човека C и се срещнах, както с него, така и с компанията му B. След вчерашната среща имаше необходимост от време и стъпки за преговори.
След като качих първата публикация, причината да не предприема никакви действия беше, че трябваше да имам много рационална и ясна преценка във всеки момент, както се очакваше в този вид ситуация. Най-голямата причина беше, че не исках да създавам по-голямо недоразумение и не исках да се впускам в никакви неоснователни спекулации или хаос.
Веднага след този инцидент получих извинение от персонала на компания B., който ме нае, и от мениджърите, които бяха на мястото на инцидента, като всички признаха нейните грешки, така че си помислих, че няма нужда да взема никакви нерационални решения.
Никога не съм била стилист за групата на човек C и съм човек, на когото е била възложена задача като външен изпълнител за снимки на 20 октомври, вторник, като стилист за един ден (първият път, когато бях попитана за този ангажимент беше на 5 октомври и след като получих официалната информация на 6 октомври, се подготвих в съответствие с исканията на компания B и група C в продължение на 15 дни след това).
Причината, поради която казах „човека, с когото се срещаш за първи път“ в публикацията си, е, че човек C напълно не си спомня, че съм работила с C през 2016 г. на друга фотосесия за списание (потвърдих това и на вчерашната среща), а също защото инцидентът се беше случил не само на мен, но и на един друг редактор и един асистент, които дойдоха да ми помогнат с моя ангажимент.
Затова те ме придружиха на срещата за извинението, говориха с отговорните от компания B и с човек C и всеки един получи извинение от C. 
От самото начало не мислех, че има нужда да отговарям на безразсъдните коментари на омразата от феновете на човек C. Мисля, че същото е и в момента. Причината да не съм предприела каквито и да е действия през цялото това време е основната ми цел , която беше, че трябва да поправя погрешното, това беше за две неща: така че човек C да обещае да не показва такова поведение на никой друг отново“ и да „се срещнат лично и да се извинят на мен и на другите двама в моя екип“. Тъй като тези цели бяха изпълнени, спрях всичко, след като получих официално извинение вчера.
От историите, които някои са измислили, не е имало парични преговори. (Само чакам плащанията ми от еднодневния график, по който съм работила на 20 октомври). На вчерашната среща думата „преговори“ дори никога не се появи. Това беше среща за извинение, а не за преговори.
Трябваше да се предпазя докрай. Тъй като изобщо нямам причина да предприемам безразборни атаки на безразсъдни хора и за да не се появяват повече недоразумения, поисках на място от компания B и лице C официално извинение, което включва признаване на техните неправомерни действия и обещание, че няма да прави такива неща отново. За мен също това ще бъде последното от собствените ми изявления чрез този пост.
Аз съм просто един човек. Живеех, давайки най-доброто от работата, която ми беше давана, вярвайки в работната етика. Живея и също правя грешки и ще бъда добър човек за някои и лош за други. Това важи и за човек C. За инцидента, не мога да кажа, че беше само личен. Това беше действие, което предприех, за да защитя поне минимално достойнството си и да се възстановя от личното унижение, което аз и всеки колега, който е имал същото преживяване досега като мен.
Ще работя усилено и ще направя всичко възможно, за да преодолея тези белези, да се върна на мястото си и да продължа да живея. Повече няма да предприемам повече действия по този инцидент. Това не е за мен, а е последно действие на разбиране към човек С, който беше излязъл на срещата вчера. Ето защо, ако сте фен, който искрено го е грижа за човек C, надявам се да спрете да преминавате границата. Тези думи изобщо няма да ми навредят, а също така няма да окажат положително влияние за човек С.
И накрая, колкото и важна да е ситуацията, донякъде очаквах това ниво на ровене в личната неприкосновеност и слуховете, създадени за провокативни манипулации в медиите. Въпреки че това е нещо, което не мога да блокирам, независимо какво правя, предполагам, че е добра идея да спрете. Отделно се подготвям от моя страна по този въпрос.
Съобщението ми стана дълго. От моя страна нямах друг избор, освен да напиша това. Аз лично се извинявам на служителите на компания B, че направих нещата трудни за вас.
И накрая, искрено отправям тази молба към тези, които четат тази публикация. Надявам се да можете да спрете с всички спекулации и статии, които в крайна сметка ще оставят само по-големи белези и ще навредят на всички. Благодаря ви".


Comentários


bottom of page